Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV STRANACA

Toni i dalje ne može podnijeti Amaurija

Luca Toni
AFP
03.02.2010.
u 17:30

Nogometna Italija uglavnom je pozitivno ocijenila mogući nastup rođenog Brazilca Amaurija u njihovoj nogometnoj reprezentaciji. No, bilo je i suprotnih sudova.

Vjerojatno najveći protivnik da trenutačni napadač Juventusa odjene dres svjetskih prvaka bio je 32-godišnji Luca Toni, član Bayerna koji igra na posudbi u Romi, ujedno i Amaurijev mogući suparnik za poziciju u vršku napada.

Od početka cijele priče vezane za Amaurija i Italiju Toni nije podržavao takvu ideju, a u srijedu je još jednom pokazao da ne "drži leđa" svom kolegi po profesiji.

- Za mene nije dobro da takav igrač nastupa za našu reprezentaciju jer je ne tretira kao ostali. On će igrati za Italiju jer nije dobio poziv za Brazil - rekao je Toni koji je u četiri nastupa za Romu postigao dva pogotka, a trenutačno je ozlijeđen (gležanj lijeve noge) i neće biti na raspolaganju Claudiju Ranieriju idućih mjesec dana.

- Osobno ću dati sve od sebe da budem dio reprezentacije koja putuje u Južnu Afriku, ali znam da u Italiji ima i te kako dobrih napadača i konkurencija je jaka - završio je 196 centimetara visoki centarfor koji je za talijansku reprezentaciju postigao šesnaest pogodaka u 47 nastupa.

Komentara 1

MI
milton
17:40 03.02.2010.

Mogu oba u napadu, i tako nema trećeg napadača. Inače talijani su uvijek pribgjegavali strancima, Guaita, Monti, Orsi, Camoranesi, itd.za kaj ne bi i Amauri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije