Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI SE POSULI PEPELOM

Tomečak: Moja igra u subotu bila je prava katastofa

Ivan Tomečak
Boris Šćitar/Pixsell
14.03.2010.
u 14:09

- Hoćeš, pokušavaš, a ništa ti ne uspijeva. Pa nisam niti jednom prošao igrača, probio stranu... - požalio se Tomečak.

Od ljeta do ove subote Zdravko Mamić nekoliko je puta napustio maksimirsku ložu prije kraja utakmice svoje momčadi. I svaki put je ‘nanjušio’ da do kraja utakmice neće biti bolje.

- Što ću, čuvam zdravlje - objasnio nam je jednom prilikom prvi čovjek Dinama.

Razlog za subotnji odlazak iz loše nije nikakva tajna. Plavi su igrali grozno, očajan pristup nije ni mogao donijeti više od 0:0 protiv Zadra.

- Za sebe mogu reći da sam igrao katastrofalno, ništa nisam mogao. Ne znam zašto mi ništa ne uspijeva. Nije problem u strahu, pa nisam imao ozlijeđenu nogu, nema straha. Hoćeš, pokušavaš, a ništa ti ne uspijeva. Pa nisam niti jednom prošao igrača, probio stranu, stvarno ne znam što je samnom - požalio se sam na sebe Ivan Tomečak.

Plavi su sad nanizali dvije utakmice, Osijek i Zadar, u kojima nisu briljirali.

- Da, sad su se dogodile te dvije utakmice zaredom, nismo u sjajnoj formi, do Hajduka moramo doći do nje, za Hajduk smo i tempirali formu - dodao je Tomečak.

Put do mreže Ježine nije uspio pronaći ni Mario Mandžukić, vratar Zadra ‘skinuo mu je zicer’ u sudačkoj nadoknadi.

- Ne znam kako je to obranio. Ma imali smo šansi iako nismo igrali dobro i za to smo si sami krivi. Kriza? Pa nisam ja tu da bih analizirao. Do Hajduka ima još vremena, imamo i utakmicu sa Slavenom Belupom - kaže Mandžukić koji priznaje da plavi imaju problema kad u prvih pola sata ne zabiju gol.

- Naravo da je lakše kad se zabije na početku, suparnik se otvori, nema pritiska, lakše je igrati.

Komentara 1

RA
razočarani1
23:50 14.03.2010.

Mamiću,trebao bi tim jazavcima ukinuti plaču i ponovno dati odbojkašima koji zaslužuju plaču svojim igrama a nažalost je ne dobivaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije