Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik odahnuo

Štimac: Laknulo mi je, a Jose ga može staviti gdje god hoće...

'13.08.2012., Split - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
27.08.2012.
u 10:04

Modrić možda neće doći na pripreme kockastih za susret s Makedonijom. Sve zavisi što će odlučiti Real.

Izbornik Igor Štimac napokon je odahnuo. Spoznaja da će Luka Modrić napokon potpisati ugovor s Realom i njemu znači olakšanje.

– Svi moramo biti sretni što je Luka riješio angažman. A posebno zbog toga jer se taj klub zove Real Madrid. Naš Modrić na najvišoj je razini. Njegov odlazak u Real daje i dodatnu vrijednost reprezentaciji – kazao je Štimac, koji je vikend proveo u vikendici u Repiću pored Kleka.

Mobitel je stalno zvonio, televizor na kojem su se vrtjele nogometne utakmice bio je stalno uključen, Štimac je pratio nastupe kandidata. Modrić možda neće ni doći na pripreme reprezentacije, možda se priključi naknadno. O svemu tome odlučivat će se kada Luka stigne u Madrid. Još neki dan Štimac je najavio razgovor s Joseom Mourinhom. Oba trenera imaju isti cilj, žele Modrića što prije spremnog, kvalitetnog...

– Real će vidjeti njegovo stanje, pauza je, bez obzira na to što je Luka trenirao individualno, bila duga. Napravit će raspored treninga kako bi se Modrić što brže uključio i bio spreman za nastupe – rekao je Štimac.

Za Modrića sada počinje neki novi život, svaki potez u Madridu bit će pod povećalom. Dugo se Mourinho borio za njega. Pred Modrićem je velika odgovornost, ali i najveći izazov. Naravno, pokraj svih zvijezda u Realu najprije se mora izboriti za mjesto u momčadi.

– Tek treba vidjeti na kojoj poziciji u sredini terena će Mourinho koristiti Luku. No, neće biti problema za njega, Modrić u veznoj liniji može na najvišoj razini odigrati bilo koju poziciju – zaključio je Štimac.

Komentara 1

PI
piranha
14:02 27.08.2012.

Zamislite Štimac kaže Murihnu gdje će staviti nekog igrača.Vidila žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.Šverceru oružjem tebi je mjesto u zatvoru.Zatvor,zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije