Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - CIBALIA 1:1

Sivonjić i Morales lijepo su pomogli Cibaliji

Dinamo - Cibalia
Foto: Antonio Bronić | VLM
1/9
25.10.2009.
u 22:20

Dinamo nakon dva poraza remizirao, što je zabrinjavajuće uoči derbija s Hajdukom U kadru zbog ozljeda imam samo 16 igrača, pa će protiv Segeste "u vatru" morati i trojica juniora.

Nakon dva poraza stigao je i remi, Dinamo nije uspio pobijediti Cibaliju, koja se uspjela obraniti nakon što je vodila, te odnijela bod u Vinkovce. Možda je malo pregrubo reći, ali Dinamo je ipak ušao u krizu. Nakon poraza od Zagreba, pa onoga u Amsterdamu, nakon te dvije loše partije, stigla je i nova, domaća protiv Cibalije.

Problemi s igrom
Manje je važno što je Kruno Jurčić malo ispremiješao sastav, što je dao priliku Tomečaku, Ibanezu, Calellu, Barbariću, ali plavi imaju problema s igrom kad se suparnik postavi zatvoreno, čvrsto i kad ima barem solidno školovane igrače za takvu igru. A Cibalia takvu momčad ima, i nije dala Dinamu da joj stvori ozbiljnije prilike, pa ne čudi što je prvi udarac u okvir gola Dinamo uputio tek u 27. minuti (Sivonjić).

 

 

Iz slobodnog udarca dobro je tukao Morales, ali je vratar Antolović bio odličan. I onda je sijevnula kontra; kao i Zagreb u Kranjčevićevoj, sad su Vinkovčani preko Husića, pa Prgometa i strijelca Kresingera uhvatili na spavanju plavu momčad i poveli. A onda je "play of the day" izveo Ilija Sivonjić. Morales je volejem tukao, lopta je preskočila vratara Antolovića. Ulazila je u gol, no na crti ju je stigao Sivonjić, promašio je jednom nogom, udarila mu je u drugu i nije ušla u mrežu.

Isključen Mršić
Moglo je to plave skupo stajati, jer uslijedio je novi kontranapad Cibalije, Pgromet je bio u idealnoj poziciji, spetljao se i dodao loptu Butini. Zbog toga su se Vinkovčani sami kaznili. Na jednu visoku loptu reagirao je pred svojim vratima Petar Tomić. Iznad Mandžukićeve glave "stisnuo je bananu", ali rukom, i sudac Bebek pokazao je jedanaesterac koji je iskoristio Morales za 1:1. Deseti je to pogodak Moralesa u ovom prvenstvu. Čvrsto čuva prvo mjesto u poretku strijelaca.

U nastavku je isključen trener Cibalije Stanko Mršić, koji je iz novinarske lože mobitelom i vikom dalje vodio svoju momčad. Morales je imao tri "zicera", no pogodio je vratnicu, kasnije vratara, a onda i sve promašio. A Dinamo je bodom dobio nove brige uoči derbija u Splitu s Hajdukom.

 

Ključne riječi

Komentara 10

BU
bussard
22:48 25.10.2009.

pa on je i produzetak produzio.Nadao se da ce Dinamo dati gol

MA
maraton
22:36 25.10.2009.

Dinamo ima suce, produžava 5 min bez razloga a u duelima jedino štiti dinamove igrače.Koja razlika kod suđenja sa Ajax.om kad su Mandžukić i ostali morali bit manji od makova zrna.A ni penal je dosuđen nepravedno.

BE
bek
22:44 25.10.2009.

A produžetak je tolko trajao zbog onog szdara kad je Cibalijin igrač dobio udarac u glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije