Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem je u glavi

Šimunić: Sami igrači ne vjeruju da možemo do bodova u Ligi prvaka!

'03.10.2012., Ukrajina, Kijev - Nogometna utakmica UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Dynamo Kijev. Niko Kranjcar, Josip Simunic, Tonel. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.10.2012.
u 00:44

- Opet s tri zadnja vezna, bez krila... Pogrešna taktika? Ma ne znam, pitajte trenera o tome, ne mene - rekao je Sammir.

Dugo su se Dinamovi nogometaši zadržali u svlačionici, gotovo 45 minuta nisu izlazili u mixed zonu, dok su njome ponosno paradirali Kijevljani. Prvi se pojavio Fatos Beqiraj.

- Ušli smo labavo u utakmicu i odmah primili pogodak koji nas je presjekao. Tu je bio ključ našega poraza, iako smo se u dobrom dijelu utakmice znali nositi s Kijevljanima - kazao je Beqiraj.

Sammir je bio potišten...

- Pitajte vi nešto, ne znam što bih vam rekao - prvo je rekao Brazilac.

Kako vam se činila Dinamova igra?

- Opet s tri zadnja vezna, bez krila... Pogrešna taktika? Ma ne znam, pitajte trenera o tome, ne mene.

Osjećali ste se nemoćno?

- Jesam. Dinamo Kijev? Moglo se igrati protiv njih, ali mi smo trebali biti bolji - zaključio je Sammir.

Josip Pivarić postigao je već drugi autogol ove godine, jedan je spakirao Kelavi protiv Istre u Kupu.

- Tužan sam, razočaran, nesretan, kako mi se baš opet to dogodilo... I zaista je bila nesreća: lopta je prošla između Joea i Kelave, pogodila me u butinu i odbila se u gol - kazao je Pivarić.

Ivana Kelavu pitali smo za kobno ispucavanje kod drugog pogotka. Osjeća li se krivim?

- Ne bih rekao da sam kriv. Bio je to splet nesretnih okolnosti; najprije mi je Tonel vratio nezgodnu loptu na desnu nogu, potom sam je ispucao prema Vidi, koji nije uočio Taiwa - objasnio je Kelava.

Dinamova igra?

- Na žalost, opet smo primili pogotke iz nekih polušansi, a mi iz boljih situacija nismo zabili. Primjerice, one kada Beqirajev pas nije pronašao Brozovića - kazao je Kelava.

Najviše je razočaran bio Joe Šimunić...

- Mi ne vjerujemo dovoljno da možemo napraviti nešto u Ligi prvaka! Mi samo o tome pričamo, ali dosta naših igrača u to ne vjeruje! To je problem psihe. A ja sam i dalje sto posto siguran da ćemo mi nekome u Ligi prvaka uzeti bodove - kaže Šimunić.

Kako ste tako naivno primili prvi gol?

- A dogodi se, što ćemo... Nije nitko izravni krivac za njega. Na žalost, mi smo tek kad smo gubili 2:0 počeli igrati - zaključio je Šimunić kijevsku priču.

Dinamovcima kao da su se noge odsjekle kad su istrčali na široki travnjak monumentalnoga stadiona u Kijevu, na kojemu u Ligi prvaka nikada prije valjda nije bilo manje gledatelja. Vrhovi tribina zjapili su prazni, nikakvoga pritiska publike, ni zaglušujućega navijanja, ni ludoga presinga Kijevljana. A opet, plavima su klecala koljena...

Što će tek biti kad dođu na pariški Park prinčeva ili na Portov Dragao? Uh, kako sve opet miriši na Kruninu Ligu prvaka...

>>Plavi ćorak u Ukrajini... Kijevski imenjak lagano protiv Dinama

>>Čačić uvjerava nakon poraza: Moramo biti zadovoljni

>>Niko Kranjčar hvali plave: Vidi se napredak u Dinamovoj igri

>>Vukojević: Naš trener Blohin pročitao je Čačića

Komentara 22

NO
nobadi
06:38 04.10.2012.

dinamo nas može iznenaditi samo NErušenjem rekorda LP koji je postavio zadnje sezone. ništa više. otkako su se mafijaši ustoličili na vrh HNS-a nogomet u našoj državi više ne postoji. btw, sammir je sinoć, zbog jako rijetkih kontakata s loptomm najmanje griješio pa je samim time bio i jedan od boljih igrača sinoć. iako, imao je benko pravo...

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:39 04.10.2012.

svi stadioni na kojima u LP bude igrao dinamo biti će prazni.i uefa će se vratiti na stari sustav bodovanja da im se nikada više ne dogode klubovi poput dinama.

DO
donjuan
06:17 04.10.2012.

to se vidjelo na terenu. bilo ih je muka gledati kak su se smrznuli od straha... i cacic se boji trauma od prosle godine. pobjednicki mentalitet se moze trenirati. par sportskih psihologa, malo vise hrabrosti kod postavljanja taktike ...i dinamo tada moze iznenaditi svaku momcad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije