Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti bivšima

Niko Kranjčar hvali plave: Vidi se napredak u Dinamovoj igri

'03.10.2012., Ukrajina, Kijev - Nogometna utakmica UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Dynamo Kijev. Josip Simunic, Niko Kranjcar.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
03.10.2012.
u 23:21

Niko Kranjčar odigrao je protiv svoga bivšeg kluba samo prvih 45 minuta, nakon čega ga je trener Blohin izvadio.

Niko Kranjčar nije ni došao u priliku da ne slavi pogodak protiv svog bivšeg kluba. Hrvatskog veznjaka trener Blohin izvadio je na poluvremenu, kada je već počeo zatvarati utakmicu.

- Odlično smo otvorili susret, to nam je pomoglo. Dinamo je jako dobro čuvao loptu u prvom dijelu, mi smo stvarali šanse. Vidi se napredak u Dinamovoj igri. Mi smo znali da tempom i agresijom možemo dobiti utakmicu, plavi su pokazali da su igrači iz njihove škole tehnički kvalitetni i vješti. Drugo poluvrijeme smo se svjesno i planski povukli, prijetili smo iz kontri, digli zadnju liniju - otkriva Kranjčar.

>>Plavi ćorak u Ukrajini... Kijevski imenjak lagano protiv Dinama

>>Šimunić: Sami igrači ne vjeruju da možemo do bodova u Ligi prvaka!

>>Vukojević: Naš trener Blohin pročitao je Čačića

>>Čačić uvjerava nakon poraza: Moramo biti zadovoljni

Ključne riječi

Komentara 1

LI
list68
07:53 04.10.2012.

Da stvarno se vidi "napredak", u igri dynama, HAHA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije