Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRPEME OKONČANE POBJEDOM

Primorac zabio prvijenac za plave

Kruno Jurčić
Marko Prpić/PIXSELL
21.02.2010.
u 17:06

Pripreme Dinama završile su, ostalo je još par dana za odmor, za pokoji trening, no Krunoslav Jurčić dosad je, u optimalnom vremenskom periodu, mogao i morati posložiti sve plave kockice.

I za nekakve slabije partije sad u Maksimiru mogu imati još manje opravdanja (dosad im nisu za HNL bila ni potrebna). Na tri destinacije plavi su obavljali svoje pripreme, i nisu iskusili niti jedanom gorčinu poraza. Od priprema u Hercegovini (pobjeda nad Čapljinom i remi s Lokomotivom nakon koje su izgubili nakon jedanaesteraca), preko Turske gdje su pobijedili Hiroshimu, Cluj, Teplice i Moskvu te remizirali s Lechom do prisilnog boravaka u Rovinju gdje su  pobjedom nad niželigašem Rovinjem okončali rad koji bi se kroz igru trebao vidjeti ovog proljeća, prije svega u polufinalu kupa u drugoj polovici ožujka, protiv Hajduka.

 Dinamo u subotu nije mogao u Poreču odigrati pripremni susret sa slekcijom Poreštine, no u nedjelju su protiv Rovinja ipak uspjeli odraditi i taj dio pripreme. Pobijedili su Jurčićevi igrači s 3:1 a pogotke za plave postigli su Badelj (14. minuta), Sammir (25) , te novi napadač Dinama Karlo Primorac (90), dok je za Rovinj pogodak postigao Tomić (41 - 11m).

Dinamo je igrao u sastavu: Butina - Vrsaljko, Cufre, Barbarić, Ibanez - Sammir, Badelj, Vrdoljak, Morales - Mandžukić, Dodo (od 64. minute još su igrali: Tomečak, Kovač, Etto, Kramarić, Tomić, Primorac, Antolić i Slepička). Tako su cijelu utakmicu odigrali smo Butina, Barbarić i Ibanez.

- Ne volim baš ovakve utakmice zadnjeg dana pripreme jer ima nervoze zbog povratka kući, ali sve je dobro završilo - kratko je rekao trener plavih Kruno Jurčić te se otišao spakirati za povratak u Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije