Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog snježnog nevremena

Odgađa se utakmica Hajduk – Šahtar, Maleš jedini optimist

'27. 08. 2008., Zagreb - U trecem pretkolu Lige prvaka igra nk Dinamo protiv nk Sahtar iz Donjecka, Ukrajina. Dinamo treba stici Sahtarovu prednost iz prve utakmice od 2:0, da bi se plasirali u Ligu
Marko Lukunic/PIXSELL
07.02.2012.
u 19:22

Konačna odluka bit će donesena 8. veljače, tri dana prije odigravanja utakmice

Kako stvari stoje, prijateljska utakmica Hajduka i Šahtara, koja je bila zakazana za subotu, 11. veljače, bit će odgođena zbog vremenskih neprilika. Službene odluke još uvijek nema, ali obavijest na službenoj Hajdukovoj stranici izuzetno je znakovita.

– Vezano za preporuku koja se odnosi na sigurnost gledatelja na utakmici Hajduk – Šahtar koja je predviđena za subotu, 11. veljače, na Poljudu, za srijedu (8. veljače) su najavljene dodatne konzultacije vodstva dvaju klubova te javnih službi, nakon čega bi se trebala donijeti konačna odluka o odigravanju ovoga prijateljskog susreta – piše službeni Hajduk.

Usto, odgođen je skup povjerenika svih Hajdukovih navijačkih skupina. U travnjaku, koji je još uvijek pod snijegom i ledom, nije problem, njega će Hajduk srediti bude li se igralo. Uostalom, i Dinamo je ponudio pomoć svojim strojevima, tako da bi se travnjak, bez obzira na kasnije posljedice, uredio. Veći problem je led oko stadiona, stanje tribina, a utakmica se, procjenjuju u Hajduku, igra zbog navijača. Glavni optimist i jedan od rijetkih u Poljudu, koji smatra da se utakmica treba igrati je predsjednik Hrvoje Maleš. Uvjeren je da bi se sve moglo srediti, Maleš silno želi utakmicu sa Šahtarom.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Komentara 7

OB
-obrisani-
06:32 08.02.2012.

ajmo malesu-pinokio lopatu u ruke i cisti, to uz cinkarenje i pnarje casa najbolje znas

BA
balic
08:19 08.02.2012.

Males silno zeli ovu utakmicu,e da sam na njegovom mjestu i ja bih.... Da znam ,kasa je prazna sve cu napraviti samo da novac legne na racun kluba ,novac koji cekamo kao ozeblo Sunce.... Na kraju ce biti Hokej na ledu izmedj Hajduka i Sahtara umjesto nogometa..

DE
derin
20:09 07.02.2012.

Umjesto da se u petak i subotu čistio snijeg oko stadiona kad je bio mek, sad bi već prodavali ulaznice, a ovako... toliko o ozbiljnosti kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije