Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Novac dobivaju iz proračuna, a stadionom se koriste besplatno

\'22.10.2011., Maksimirska 128, stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, GNK Dinamo Zagreb - HNK Rijeka. Malobrojni gledatelji na tribini. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.10.2011.
u 20:51

Tatjana Holjevac, potpredsjednica Zagrebačke skupštine, smatra da je na Dinamo potrošeno dovoljno novca.

– Ono što ja uvijek mislim jest da profesionalni sportovi ne smiju uništavati amaterski sport, odnosno naše mogućnosti da financiramo sport za djecu. Oni se koriste tim stadionom besplatno i još dobivaju sredstva iz proračuna, a to nije u redu. Nismo više u situaciji da to financiramo i mislim da je i građanima već dosta. Oni žele da se urede dvorane za djecu i za amaterske sportove. Profesionalni sport mora se financirati sam, a ne iz proračuna – prohtjeve Dinamova šefa Zdravka Mamića, koji iz proračuna želi povući 50 do 60 milijuna kuna kako bi natkrio tribine, prokomentirala je Tatjana Holjevac, potpredsjednica Zagrebačke skupštine.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak.

Ključne riječi

Komentara 30

OB
-obrisani-
21:51 27.10.2011.

>:-)) ...Pametan? Ne znam sto je tu pametno... Zaradjuje li grad Zg. na amaterima,placaju li amateri u drzavni proracun ,porez... Kad grad ZG nije sposoban da se pobrine za odrzavanje stadiona ,nek ga daju Dinamu,a nije ni klub krava muzaramuzara da sve o svom trosku obnavlja ,a grad ZG profitira npr.prodajom tog istog jednog dana ..

VI
virkom
22:50 27.10.2011.

@Luena1, sorry ali pricas gluposti... 1. Dinamo treba imati jedan stadion! 2. Dinamo da ne dobije Maksimir, ne bi imao gdje igrati jer klub sam ne moze nikako financirati gradnju vlastitog stadiona (neka Mamic prica sta god hoce...) 3. Grad se rjesava velikih troskova odrzavanja stadiona jer to odradjuje Dinamo, a za uzvrat moze koristiti stadion 4. Kazi mi molim te: Kome bi to \"jednog dana\" grad Zagreb mogao prodati tu starudiju??? Grad je sretan da ima budalu koja ce mu olaksati teret stadiona 5. Mamic ako hoce renovirati neka financira sam - Novaca ima svakako!

DR
dragogera
20:53 27.10.2011.

a konacno netko pametan,hvala ti boze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije