Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia

Mršić je izjavama isprovocirao novu eksploziju Malčića

'27.02.2010., Vinkovci - Nogometnu utakmicu 18. kola T-Com 1. HNL odigrali su HNK Cibalia Vinkovci i NK Inter Zapresic. Matej Delac rusi Malcica za jedanaesterac.  Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
20.03.2010.
u 11:33

Napadač Cibalije Željko Malčić najbolji je primjer sportaša koji je u samo dvije i pol godine karijere prošao put od dna do vrha, kada su njegovi pogoci momčad možda i spasili od ispadanja.

No, iz nekog je razloga Malčićeva igra počela padati, što je ubrzo rezultiralo i preseljenjem na klupu. A onda je došlo proljeće i Malčić je svojim igrama i efikasnošću podsjetio na dane kad je postao hit Prve HNL.

Podrška suigrača

Otkako je dres tada županijskog prvoligaša Zrinskog zamijenio Cibalijinim, Malčić je postigao 25 pogodaka, od kojih dva u proljetnom dijelu sezone (Rijeka i Lokomotiva). Ti su pogoci nebeskoplavima donijeli četiri boda.

– Sretan sam jer ponovno igram i zabijam! To, na kraju krajeva, i jest zadaća napadača. Očekujem da će biti još bolje jer igram bolje, krenuo me gol, a imam i podršku momčadi – rekao je Malčić koji je i danas u startnoj postavi Cibalije na gostovanju u Varaždinu.

Kaže da vrijeme provedeno na klupi nije shvatio tragično te da mu je ono poslužilo kao motivacija za dodatan rad i dokazivanje.

– Najgore je što ne možeš pomoći dečkima na terenu. Međutim, preživio sam i to i opet sam u prvom sastavu, što mi je vrlo važno. Trener Mršić ponovno mi je dao šansu koju sam iskoristio – ustvrdio je Malčić koji je sada s Dinom Kresingerom prvi napadački par druge najbolje momčadi HNL-a.

Najavljuje da će i danas dati sve od sebe da se momčad iz Varaždina vrati neporažena.

– Znamo da Varteks ima velikih problema i da im ne ide u posljednje vrijeme, dok smo mi u isto vrijeme drugi i imamo 15 utakmica u nizu bez poraza. Idemo na pobjedu, ali bili bismo zadovoljni i bodom – zaključio je Malčić.

Igra i u obrani

Trener Cibalije Stanko Mršić kaže da je Malčić igrač kojega je provocirao da igra borbenije i angažiranije i u fazi obrane.

– Zadovoljan sam koliko je podigao svoju igru, zbog čega je ponovno u prvom sastavu, ali znam da može bolje i više. Želim da Malčić više trči, vraća se u obranu, sudjeluje u igri, ali i bude na prvoj stativi i daje golove – rekao je Mršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije