Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda

Mandžukić istegnuo ligamente koljena, gotova je sezona

Mario Mandžukić
Nino Strmotić/Pixsell
04.05.2010.
u 09:12

Zbog ozljede koljena, zgrčen od bolova, Mario Mandžukić napustio je derbi s Hajdukom prije kraja.

 U ponedjeljak je doznao i težinu ozljede na pregledu magnetskom rezonancijom.

– Istegnuo je ligamente koljena i morao bi pauzirati desetak dana, a kako su još dvije utakmice do kraja sezone, više neće igrati – izvijestio je liječnik Dinama dr. Hrvoje Šojat. Mandžukić će ozljedu zaliječiti mirovanjem.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petracan
11:37 04.05.2010.

Kak je puno od njega bilo koristi u zadnje vrijeme, neće se ni osjetiti njegov izostanak !!! Ma najbolje prvu ekipu rasprodati ak se može , a umjesto njih nek igraju juniori , možda nebudu prvaci , ali budu sigurno igrali bolje i ljepše od ovih !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije