Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK - DINAMO 2:1

Mamić opet otišao, igrači "bušili" trenera Jurčića?

Vrdoljak Barbarić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/11
08.05.2010.
u 22:17

Zdravko Mamić je "pobjegao" negdje iza pedesete minute, valjda nije više mogao izdržati gledati mučenje koje su mu priuštili njegovi igrači.

Odlaskom sa susreta Zdravko je poslao jasnu poruku Kruni Jurčiću. Šibenik je s 2:1 svladao Dinamo, po prvi put u povijesti osigurao nastup u Europi. A Mamići, Jurčić i Dinamo, prvaci Hrvatske po tko zna koji put, s grčom čekaju kraj sezone.

- Jedva čekamo da ovo završi - iskren je bio mladi Tomislav Barbarić.

Ni on, ni njegovi suigrači, nisu imali pravi odgovor na pitanje o blijedoj igri, o šezdeset minuta s igračem više, o Dinamu koji je pognutih glava otišao iz Šibenika. To isključenje Zeca u 31. minuti nije bio ključni detalj. Igrač više za Dinamo samo je dodatno otvorio pitanje o nemoći Jurčićeve momčadi. Jer, kad je Zec isključen Šibenik je već vodio s 2:0, Zagrepčani su glavinjali, a Dodov pogodak u 85. minuti tek je kozmetički uljepšao dojam.

- Udario me Barbarić laktom, ja sam mu vratio, ali to nije bilo za isključenje - govorio je Zec kojeg želi Hajduk, prati ga nekoliko njemačkih klubova, pa Ajax, Auxerre, a u džepu ima ponudu turskog Gencebirligija vrijednu 1,8 milijuna eura.

- Bio je to čisti crveni karton - dometnuo je Barbarić.

Pravi junaci šibenskog dvoboja su Alispahić koji je zabio eurogol s više od trideset metara, omalni Jakoliš koji je za svoj prvijenac pretrčao Cufrea, te vratar Blažević kojeg pomno mora promotriti Slaven Bilić.

- Zaslužili smo plasman u Europu, cijelu sezonu smo odigrali dobro. Sretni smo - govorio je trener Šibenika Branko Karačić.

A Jurčić je nešto govorio o oslabljenoj momčadi i šarenom sastavu, o trudu njegovih igrača u drugom poluvremenu.

- Moji igrači su dali sve od sebe, pokušali, imali smo prigoda, nismo imali mirnoću - rekao je Jurčić.

Inače, na Šubićevac je stiglo dvjestotinjak BBB koji su bojkotirali utakmicu. Imali su bijele majice s natpisom "i život navijača je život - Mario Galić". Uzvikivali su "hoćemo istinu", a nakon utakmice svoje majice bacili su igračima Dinama koji su ih odjenuli. Derbi kola bio je miran, nije bilo potrebe za policijskim intervencijama. Bila je to ugodna večer, posebno za Šibenčane...

Komentara 11

RO
robyt
22:35 08.05.2010.

jaka nam je liga kada je ovakav dinamo prvak,svaka čast šibeniku

CR
crocro
07:32 09.05.2010.

Kuda to Mamić stalno odlazi a nikako da otiđe? M

KA
Kamikaza747
12:55 09.05.2010.

Gledal sam malo utakmicu jučer i mogu reći da je to katastrofa. Jedan Alispahić je doktor znanosti prema sammiru bil u ovoj utakmici. Činjenica je da se sammir trudil al sve to je bilo slabo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije