Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO MANDŽUKIĆ

Mamić mu dao plaću od milijun eura, pa ga prozvao saboterom

Mario Mandžukić
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
18.04.2010.
u 09:50

Ivan Cvjetković je Marija Mandžukića otkrio još kada je kao dječak pokazivao nadarenost u Slavonskom Brodu, te ga 2005. godine doveo u Kranjčevićevu, u NK Zagreb.

Nakon dvije sezone u majci pjesnika Mandžukić je s Ivicom Vrdoljakom došao u Dinamo. Mediću je Bandić naredio da pomogne Dinamu koji je ostao bez Eduarda, a cijeli posao bio je težak 2,5 milijuna eura.

Mandžukić je dobio plaću od 200 tisuća eura i već te jeseni zablistao je u Amsterdamu gdje je postigao dva gola, odveo Dinamo u Ligu Uefe, a Mamić mu je darovao skupocjen sat.

U jesen 2008. godine sjajno je odigrao protiv Sparte u Pragu (3:3) na putu prema još jednoj Europskoj ligi.

Istu jesen posvađao se s trenerom Brankom Ivankovićem, koji je najavio da Mandžo neće igrati protiv Spartaka iz Moskve, ključnu utakmicu za prezimljavanje u Europi. Kada je Mamić to čuo, smijenio je Ivankovića.

Na početku ljetnih priprema na Rogli 2009. Mandžo je zabušavao čekajući da mu Cvjetković pronađe novi klub. Mamić ga kažnjava s 10 tisuća eura.

Nakon ispadanja protiv Salzburga u kolovozu 2009. godine u pretkolu Lige prvaja Mamić zbog crvenog kartona kažnjava Marija s dotad nevjerojatnih 100 tisuća eura. U tom trenutku daje mu i plaću od milijun eura da ostane i odbija ponude.

Nakon ispadanja u Kupu prije desetak dana Mamić proziva Mandžukića da je sabotirao utakmicu te najavljuje da će mu smanjiti plaću od milijun eura.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:17 18.04.2010.

Mandžukić je velkiki potencijal i jedino pitanje koje se postavlja jest hoče li on ili Eduardo početi prvu utakmicu u startnoj jedanajstorici na World Cupu 2010..

ML
mladen3x
11:45 18.04.2010.

Pa normalno,platis puno igraca jer kao takav je na trzistu netko i nesto i imas kasnije pravo za njega puno traziti pa cak ga s takvom lovom bacati u prvi plan.Samo to zna biti i rizicno a rizik se uvijek isplati,pa ako je Mamic takav kakav vec je,nije glup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije