Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Crvene zvezde ljutit

Lukić: Prosinečki će morati objasniti lošu igru u Letoniji

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
29.07.2011.
u 12:31

Crvena zvezda pobijedila je na gostovanju Ventspils (2:1) u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige pogotkom u 3. minuti sudačke nadoknade

Veliki je to kapital za uzvrat u Beogradu u četvrtak, ali predsjednik crveno-bijelih Vladan Lukić bio je poprilično ljutit nakon gostovanja u Letoniji.

– Zadovoljan sam samo rezultatom! Igra je bila loša, rekao bih čak da je ovo bila naša najlošija utakmica u novoj sezoni, računajući i pripremno razdoblje. Ne znam što se dogodilo igračima, ali to je već pitanje za Prosinečkog. On će imati jako mnogo posla da te probleme riješi u kratkom roku – izjavio je Lukić za srbijanske medije.

Komentara 8

OB
-obrisani-
16:46 29.07.2011.

DŠ jest teniska skraćenica koja znači Div sa Šalate. Serdaru, ja uopće ne pratim srbijanski nogomet. Ali tekstove o Prosinečkomu obvezno!

DU
Deleted user
12:58 29.07.2011.

Rado bih pitao gospodu iz VL zašto se toliko piše o tom klubu čiji su navijači masovno haračili i ubijali u Hrvatskoj tokom domovinskog rata a da ne govorimo tko je i što bio u ratu njihov tadašnji vođa delijaa Arkan . Sad se kao prati trenerska karijera Prosinečkog (kao da to nekog posebno zanima) pa se članci samo redaju jedan za drugim .......... sramota .

DH
dalibor.hren
14:15 29.07.2011.

Jbg. Zvezda je igrala jako loše i pobijedila, a Hajduk odlično i popušio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije