Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Crvene zvezde ljutit
Povratak na članak

Lukić: Prosinečki će morati objasniti lošu igru u Letoniji

Crvena zvezda pobijedila je na gostovanju Ventspils (2:1) u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige pogotkom u 3. minuti sudačke nadoknade

Komentari 8

DH
dalibor.hren
14:15 29.07.2011.

Jbg. Zvezda je igrala jako loše i pobijedila, a Hajduk odlično i popušio!

VL
OB
-obrisani-
16:46 29.07.2011.

DŠ jest teniska skraćenica koja znači Div sa Šalate. Serdaru, ja uopće ne pratim srbijanski nogomet. Ali tekstove o Prosinečkomu obvezno!

VL
DU
Deleted user
12:58 29.07.2011.

Rado bih pitao gospodu iz VL zašto se toliko piše o tom klubu čiji su navijači masovno haračili i ubijali u Hrvatskoj tokom domovinskog rata a da ne govorimo tko je i što bio u ratu njihov tadašnji vođa delijaa Arkan . Sad se kao prati trenerska karijera Prosinečkog (kao da to nekog posebno zanima) pa se članci samo redaju jedan za drugim .......... sramota .

VL
OB
-obrisani-
13:15 29.07.2011.

Mene zanima Prosinečki, ne zanima me Zvezda. On je hrvatska sportska legenda i zaslužuje poštovanje, stoga je opravdan medijski interes. Inače, zanimao me i Dudu, ali nakon njegova odlaska Arsenalove utakmice uopće ne gledam.

VL
SA
santos008
13:21 29.07.2011.

Jel ti ovo skracenica DS ,Drazina Subara.Znamo te sa drugih tema

VL
SE
serđo
15:13 29.07.2011.

jasno je da ds-a zanima zvezda, jer kao kivnog partizanovca koji je likovao kad su uhapsili džaju zanima ga svaki kiks omraženog mu večitog rivala, ha ha

VL
ZV
Zvezdaforever
01:03 30.07.2011.

@Don Kihot,po tvom nicku se vidi da se jos uvek boris sa vetrenjacama!Yebo te vise rat i Arkan,probudi se,osvesti se,zivi zivot,nadji sebi ribu i karaj je(ako imas sa cime) i uzivaj u fudbalu,prestani da kenjas o stvarima koje su se dogodile odavno.Dokle vise ce da zivite u proslosti?Pa i vi ste nama napravili zla ,vise nego mi vama,i sta sad?Mrzecemo se jos hiljadu godina,milion godina?Niste normalni! A ovaj kreten Lukic,bolje da cuti!Prvo neka kupi Robiju igrace koje je ovaj trazio,pa onda neka kenja o Zvezdinoj igri!Igrali smo bez pravog stopera sa malim Mijailovicem koji jedva da ima 18 godina i to mu nije prirodna pozicija (zadnji vezni),Tosic je levi bek,Evandro je izasao na poluvremenu zbog povrede.Bolje nije moglo,pobedili smo u gostima,ako se vrate Vilotic i Addy,bice bolje.Mali Cosic se vraca sa prvenstva Evrope,mozda ce i Mihajlovic da se oporavi, i eto ti cetiri stopera odjednom.Robi radi najbolje sto ume sa onim sto trenutno ima!JEDAN JE ROBERT PROSINECKI!!!!!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
07:22 30.07.2011.

koga briga za cetnicki klub - stvarno su navalili s tim clancima....cijenim zutog, ali odlazak u egzoticne zaostale krajeve je njegova odluka i ovo \"pracenje\" rezultata tih cetnika je cisto provociranje hrvatskih citatelja - mogu komotno ta sranja objavljivat i na cirilici, jer ionak nikog ne zanimaju ti clanci, ljudi komentiraju sam zato jer ih to vrijeđa, a ovo samo dovlaci na forum srbende....ima puno nasih sportasa i trenera po cijelom svijetu koji zasluzuju naslovnice a ne nekakav trecerazredni srpski klub (bez obzira na zutog)....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.