Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - SL. BELUPO 2:0

Inter deseti, Slaven bez Europe

Ilija Sivonjić
Goran Jakuš/Pixsell
23.04.2010.
u 19:52

Tri su vrijedna boda ostala u Zaprešiću, Inter se 2:0 (0:0) pobjedom protiv Slavena Belupa sad bodovno izjednačio sa Zadrom i dijeli deseto mjesto na ljestvici.

Bio je to dvoboj kojeg smo zaboravili već po izlasku sa stadiona, ostat će upamćen samo rezultat koji je domaćinu dao vjetar u jedra u borbi za ostanak u ligi. Iz mlakog, gotovo dosadnog prvog dijela, treba izdvojiti tek gredu Jurića u 20. minuti, kad je uspavana obrana domaćina samo pogledom ispratila ovaj pokušaj Slavenova napadača s osam metara.

U nastavku su opet gosti prvi zaprijetili, već u 46. minuti, ali nakon Roguljova udarca glavom, napadač Bosec sa crte je izbio loptu van! Ključni trenutak zbio se u 59. minuti. Balić je uputio dugu loptu u 16-erac gostiju, na nju je krenuo Bosec, a Rogulj ga je nespretno povukao i bio je to 11-erac, kojeg je Sivonjić sigurno pretvorio u 1:0.

Gosti su jalovo pokušavali izjednačiti, a u 86. minuti, Živko je materijalizirao Interov protunapad za konačnih 2:0, možda i za bodove spasa.

- Bili smo bolji 60 minuta, ali nismo znali to materijalizirati. Nedostajalo nam je okomite igre i odlučnosti, nismo zabili pogodak i ovim porazom izgubili smo sve izglede za možebitni plasmanom u Europu.

Jedanesterac? Već tri godine ne komentiram suđenje - rekao je trener gostiju Zlatko Dalić, a Interov trener Ilija Lončarević je naglasio:

- Nije nas nigdje bilo 60 minuta, no ipak smo uspjeli zabiti gol i okrenuti utakmicu na našu stranu. Bio sam predaleko da bih mogao komentirati jedanaesterac, moji su dečki na kraju velikom borbenošću uspjeli iščupati pobjedu koja nam mnogo znači u borbi za ostanak - naglasio je na kraju Lončarević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije