Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER ZAPREŠIĆ - OSIJEK 0:3

Inter čak 17 godina nije dobio Osijek kod kuće

Inter - Osijek
Igor Kralj/PIXSELL
14.04.2010.
u 19:40

Promjena trenera na klupi nije donijela ništa novoga zaprešićkom Interu. Igrali su Zaprešićani mrvicu žustrije nego u prijašnjim utakmicama, ali to nije bilo dovoljno da se osvoji barem bod protiv Osijeka (0:3).

S novim porazom Zaprešićani su još više potonuli prema dnu tablice i sada se mogu samo nadati da će ih u društvu prvoligaša održati licencija za stadion, a ne bodovni saldo, koji će, po svemu sudeći, biti nedovoljan za ostanak u ligi.

Pobjeda Osječana nije iznenađenje pogledamo li malo statistiku. U posljednje četiri utakmice na tom stadionu pobijedili su triput i jednom igrali neodlučeno. Zaprešićani su posljednji put pobijedili Osijek na svom travnjaku još tamo u ljeto 1993. godine (3:1).

Zanimljivo, Inter je tada trenirao Ilija Lončarević, koji je uoči ovog kola zamijenio na klupi Borimira Perkovića. Inter je ponovo dva pogotka primio nakon dvije pogreške, a u napadu je imao samo jednu ozbiljnu priliku, onu Miroslava Šarića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije