Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI BEZ NAJBOLJEG

Ibričićev nastup protiv Karlovca upitan

Senijad Ibričić
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.04.2010.
u 11:42

- Umoran je, računat ćemo na njega koliko budemo mogli. Ispred nas su tri teške utakmice - kazao je trener Stanko Poklepović.

Vratio se Poklepović u povijest, u 1992. godinu kada se borio da se gradovi poput Karlovca, Siska i Varaždina nogometno oslobode, jer su bili ugušeni u vrijeme Jugoslavije. Uvijek zanimljive priče ima Poklepović, nešto poput Broja Jedan iz kultnog Alana Forda.

– Karlovac sada ima poziciju vrijednu respekta. Potvrdilo se ono što sam tada mislio – kaže Poklepović.

Njegova je momčad umorna od stalnog igranja.

– Istrošeni smo i fizički i psihički, bilo igranjem, treniranjem ili razgovaranjem. Imamo teškoća s nekim igračima, Rubil sigurno neće biti u momčadi, imamo još nekoliko umornih igrača – rekao je Poklepović.

Najvažnije je pitanje za Hajduk hoće li protiv Karlovca igrati Senijad Ibričić. O tome će se odlučiti neposredno prije početka utakmice.

– Umoran je, računat ćemo na njega budemo li mogli. Ispred nas su tri teške utakmice – rekao je Poklepović.

Karlovac je u prvom dijelu svladao bijele. Stiže predvođen Igorom Pamićem na klupi.

– Pamića nisam trenirao, ali on je korpulentna osoba, posebna. Karlovac je dovukao do visoke pozicije, igra dobro, i to jednim dijelom zbog njegova agresivnog pristupa. Treba mu čestitati na tome što je Karlovac vratio tamo gdje mu je i mjesto – kazao je Poklepović.

Hajduk će igrati u ovom sastavu: Subašić - Oremuš, Maloča, J. Buljat, Strinić - M. Ljubičić, Andrić, Skoko - Tičinović, Vukušić, An. Sharbini, a Ibričić će vjerojatno biti na klupi.

Inače, stigla je potvrda će se u sklopu proslave svetog Dujma, zaštitnika Splita, od 7. do 9. svibnja igrati turnir na kojem će uz Hajduk sudjelovati Lazio, praška Slavia i Dinamo. No, ne radujte se prerano, riječ je o kadetskom turniru, koji nije ništa manje važan, ali sigurno bismo više uživali da se radi o seniorima.

Komentara 2

MI
mitar
16:17 24.04.2010.

Veliki ajduk,usrao se od maloga Karlovca.Najmanje tri razlike za njih

OB
-obrisani-
16:40 24.04.2010.

Bez balkanskoga Messija biče Hajduku vrlo težko ali na sreču tu su još jedan ili dva balkanska Ibrahimovića i Henrya...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije