Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenik navijača

Ibričić igra deset minuta na svoju odgovornost

'07.11.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 14. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Senijad Ibricic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
13.02.2011.
u 11:30

Miljenik navijača bijelih igrat će deset minuta u dresu s brojem 10, a potom će ga zamijeniti Dinko Trebotić, njegov nasljednik

Automobil je bio prašnjav, jurio je Senijad Ibričić kako bi se što prije domogao Splita. Već mjesec dana igrač je moskovskog Lokomotiva, ali ljubav i emotivne veze s Hajdukom ne prestaju.

Ibričić će u dvoboju protiv Slavije igrati deset minuta u dresu s brojem deset, a potom će ga zamijeniti Dinko Trebotić, njegov legitimni nasljednik. Nema dvojbi, miljenik navijača bit će dočekan i ispraćen ovacijama. Uz obostranu želju koju je Ibričić javno izrekao.

– Vratit ću se jednog dana u Hajduk i osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Zanimljivo, Lokomotiv je bez problema pustio Ibričića da odigra tih deset minuta za Hajduk, čak će jedan dan zakasniti na turski dio priprema svoga kluba, ali morao je potpisati da igra na svoju odgovornost.

– Nije važno čija je odgovornost, užitak je ponovo biti u Splitu i odjenuti Hajdukov dres. Baš se veselim toj utakmici – rekao je Ibričić.

Inače, odlično se snašao u dresu moskovskog kluba. Nije dobio desetku, nosi dres s brojem devet, ali navike iz Hajduka su ostale. Dakle, zabija golove, igra onaj svoj prepoznatljivi nogomet. Jednostavno, zadovoljan je.

– Sve je odlično i dobro mi ide – rekao je Ibričić.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:50 13.02.2011.

Ibro care,vrati se čim prije!

VL
vladek
16:31 13.02.2011.

Ovaj Haduk nije vrijedan ništa.Onaj od prije 100 godina je bio bolji.Šaka jada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije