Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKI STRUČNJAK

Hiddink: Ostajem ruski izbornik do isteka ugovora

Guus Hiddink
Reuters
04.02.2010.
u 10:26

Nizozemski stručnjak na klupi ruske nogometne reprezentacije Guus Hiddink danas bi se trebao sastati s novoizabranim predsjednikom Ruskog nogometnog saveza Sergejom Fursenkom.

Hiddink je Moskvu doputovao jučer, a po dolasku je okupljenim novinarima poručio:

- Drago mi je da sam ponovo ovdje i ostajem u Moskvi nekoliko dana prije prisustvovanja ceremoniji kvalifikacijskog ždrijeba za Euro u Poljskoj 2012. Nakon toga započet ćemo pripreme za prijateljsku utakmicu s Mađarskom.

Nizozemac je u posljednje vrijeme konstantno bio povezivan s preuzimanjem trenerske klupe Juventusa, ali posao je nakon otkaza Ciru Ferrari dobio Alberto Zaccheroni. Klub s kojim ga se također povezivalo je Liverpool, ali Hiddink zasad odbacuje takve mogućnosti.

- Moj ugovor s Ruskim nogometnim savezom istječe u srpnju. Moram razgovarati s Furusenkom i vidjet ćemo što će se dogoditi. U prosincu sam si uzeo mali odmor kako bih se oporavio od neplasmana na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, a sada je vrijeme za povratak.

Hoće li Hiddink i nakon isteka ugovora ostati na ruskoj klupi, trebalo bi biti poznato možda već do kraja tjedna, ali Furusenko je po ustoličenju na mjesto predsjednika Ruskog nogometnog saveza natuknuo kako bi volio zadržati nizozemskog stručnjaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije