Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se promijenilo

Hajduk bez čak šestorice igrača koji su Jurčiću nanijeli najteži poraz

Nikola Kalinić
Nino Strmotić
24.03.2010.
u 08:53

Hajduku danas nedostaju čak šestorica igrača koja su prošloga svibnja senzacionalno dostigla Dinamovu prednost iz prve finalne utakmice kupa (3:0, na jedanaesterce 3:4): M. Buljat, Vejić, Šerić, Gabrić, Bartolović i Kalinić.

Dinamo je, u odnosu na tu utakmicu, prodao samo Lovrena, otpustio Hrgovića te Chaga poslao na posudbu. Hajdukovce ne da više ne vodi isti trener iz finala kupa, Miše, nego su poslije njega prodefilirala još trojica - Ivica Kalinić, Reja i sada Stanko Poklepović.

Ta će se utakmica pamtiti po briljantnim rolama Bartolovića (sada u Iranu), Nikole Kalinića te sjajnim Butininim obranama jedanaesteraca Rossi i kapetanu Andriću.

Usput, danas se na šibenskom Šubićevcu igra prva polufinalna utakmica Šibenik - Varteks (16 sati). Šibenčani traže svoj prvi finale, dok su Varaždinci u njima čak četiri puta poraženi (1996., 2002., 2004. i 2006. godine).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije