Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi

Gruzijci krenuli prema Splitu pa promašili hotel

\'12.10.2010., Zagrebacka ulica 94, Varazdin - Stadion Andjelko Herjavec. Arijan Ademi, Alvaro Dominguez. Nogometna utakmica U21 Hrvatska - Spanjolska. Nakon poraza od 2:1 u prvoj utakmici Hrvatska ml
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.06.2011.
u 09:24

Šušak ističe da je Hrvatska favorit unatoč velikoj tradiciji gruzijskog nogometa

Ivo Šušak i njegovi "mali vatreni", reprezentacija U-21, nekako su sa strane, ali njihov dvoboj protiv Gruzije na startu kvalifikacija za prvenstvo Europe ništa manje nije važan.

Šušak je imao nekih teškoća oko sastava, u posljednji trenutak otpali su Ozobić i Kramarić, još otprije izbornik ne može računati na ozlijeđene Delača i Andrijaševića.

Mlada reprezentacija spremala se u Međugorju, iz A vrste vraćen je kapetan Ante Vukušić, a igra se s početkom u 16 sati u Dugopolju.

– Igrat će Kalinić, Celjak, Pavlović, Kelić, Jozinović, Vujičević, Ademi, Trebotić, Vukušić, Čop i Lendrić – najavio je izbornik.

Šušak je izrekao niz pohvala o mladoj reprezentaciji Gruzije, ali s napomenom da je Hrvatska favorit.

– Respektiram Gruziju, ne zato što sam radio tamo, nego zato što sam spoznao da gruzijski nogomet ima veliku tradiciju. I tu tradiciju bilo bi neozbiljno podcijeniti. Nisu napravili neke rezultate na reprezentativnom nivou, ali znam da imaju ozbiljne aspiracije. Mi imamo ulogu favorita, vjerujem u svoje mladiće – kazao je Šušak.

Zanimljivo, mlada reprezentacija Gruzije malo je zalutala. Sami su rezervirali hotel, odlučili su se za Jadran, ali u Segetu pokraj Trogira, misleći da je hotel u Splitu. Tako su iz zračne luke krenuli prema Splitu i, naravno, promašili hotel.

Zvali su HNS i u panici izvijestili kako nemaju hotel, ali ubrzo je problem riješen.

Malo dulje su se vozili. Tako je to kad su sami željeli sve realizirati.

Ključne riječi

Komentara 4

LA
lacković
09:49 03.06.2011.

ovaj šušak je ko muva bez glave. ladić je bio prvi u skupini ispred srbije, ali ga sreća nije pomazila u dodatnim kada je dobio najteže protivnike - španjolce. ivo već sad skida gaće u strahu od \"velike tradicije gruzijskog nogometa\". ipak je to velesila koja je svijetu dala temuria ketsbaiu.

OB
-obrisani-
09:52 03.06.2011.

Gruzijci krenuli prema Splitu pa promašili hotel ali pristaši nogometa u Sloveniji se nadamo da če na utakmici pogoditi ili pogađati i da čemo se zajedno smijati pristaše Gruzije i Slovenije kao što smo se nekad zajedno smijali sa pristašama Turske, Engleske i Ukrajine..

KR
kruni
18:12 03.06.2011.

sto ce nam onaj starac ? to sam vec jednom ovde napisao, igra nogomet iz turskog vremena , kako nam rezultat pokazuje (0:1) SRAMOTA ! pozvao sve iz hajduka a oni treci ili cetvrti juniori u HR .Bojim se da i veceras ne bude isto jer i kod Bilica je ista stvar !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije