Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Gorica prijeti: Tražit ćemo nadoknadu

\'01.04.2011., NSC Stjepan Spajic, Zagreb - Nogometna utakmica Druge HNL izmedju NK Rudes i NK Gorica. Photo: Martina Popovcic/PIXSELL\'
Martina Popovcic/PIXSELL
16.06.2011.
u 09:30

Konačnu odluku tko će sve sljedeće sezone igrati u 1. HNL, Istra ili Gorica, donijet će Izvršni odbor HNS-a na sastanku u ponedjeljak, 20. lipnja

Većina hrvatskih prvoligaša počela je pripreme za sljedeću sezonu. Neki s problemima: stariji igrači Šibenika zbog dugova nisu željeli trenirati.

– Vjerujem da će ta neugodna situacija ubrzo biti riješena – rekao je Goran Blažević, kapetan momčadi.

Karlovcu se, pak, javilo svega 18 igrača, a Sunara i Jerneić napustili su pregovore s klupskim čelnicima o isplati zaostataka.

No, neki i ne znaju za što se pripremaju! Naime, Gorica je počela pripreme, a pitanje je za koju ligu. Pulska Istra pritišće Hrvatski nogometni savez da Gorici ne dopusti nastup među prvoligašima.

– Nije prvi put da Puljani pritišću. Ne vidim nikakav problem. Mi smo uredno prijavili igranje u prvoj ligi, imamo licenciju za igranje u Zaprešiću. Počeli smo radove na našem stadionu u Velikoj Gorici. Uređuje se sanitarni čvor, rubni dijelovi atletske staze, potpisan je ugovor o postavljanju rasvjete – rekao je Nenad Črnko, predsjednik kluba.

Znači li to da biste u drugom dijelu sezone igrali u Velikoj Gorici?

– U to sam 90 posto uvjeren – istaknuo je Črnko.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
09:56 16.06.2011.

Ako je ista korektno onda ovo nije.Istra opet lovi u mutnom.Ne razumijem klub koji je ispao sportskim rezultatima iz lige da sad osporava igranje drugom klubu koji je isto tako sportskim rezultatom izborio ulazak 1.HNL-u.Istra je vec jednom usla u ligu samo radi georafskog razloga,politicari su htjeli napraviti drzavnu ravnotezu u nogometu.Valjda je taj prevarant rus kojeg nitko ne spominje da bi se dokopao gradjevinskih dozvola za razne svoje objekte malo podmitio neke licnosti u Hrvatskoj.Obecao je brda i doline istrijanima a osim tog stadioncica nista drugo nije napravio.Takav stadion sa kojim se dici u njemackoj imaju 4ligasi.

SA
Sandi
10:28 16.06.2011.

Ispravak netočnog navoda, nije Rus izgradio stadion u Puli, nego grad.. A i prije nekoliko dana grad mu je doznačio 1 000 000 kuna.. Ne ulaže Rus apsolutno ništa..

Avatar Pivica
Pivica
16:08 16.06.2011.

Da se mene pita ja bih odmah napravio rez i od sljedeće sezone krenuo Ligu 12, tako da više nitko nebi imao argumente za i protiv.Po plasmanu ,zadnjih 6 ispada,a prvak druge lige ulazi u viši stupanj i problem riješenn bez odgađanja i prepucavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije