Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''FEMEN''

Gole Ukrajinke opet u akciji: Stop prostituciji!

Ukrajinke (1)
Reuters
02.12.2011.
u 12:04

Djevojke su se ovaj put usprotivile prostituciji za vrijeme Eura 2012.

Atraktivne Ukrajinke ne odustaju od korištenja svojih tijela za prosvjed. Nakon što su gole prosvjedovale na otvaranju stadiona u Lavovu, pa u kostimima sobarica ispred kuće bivšeg čelnika MMF-a te se usred Kijeva golim grudima bunile zbog Putinova posjeta, na dan ždrijeba skupina za Euro 2012 ponovno su u akciji.

Ženska politička grupa "Femen" organizirala je goli prosvjed kao izraz bunta protiv seks-turizma, odnosno prostituiranja mladih Ukrajinki za vrijeme EP-a. S ulica glavnog grada brzo ih je otjerala policija.

Ključne riječi

Komentara 32

NI
nisde
12:25 02.12.2011.

ovi komadi neće naplačivati sex,one će davati besplatno. zašto trošiti lovu na prostitutke,bolje da se popije koja gajba pive više.

PU
pumbica
12:30 02.12.2011.

Dali se Ukrajna srami svoje boje?Kao naša repka Šahovnice.Eto zato su oni dobili Evropsko prvenstvo,a ne naši koji se srame šahovnice...

DR
dreamteam
20:12 03.12.2011.

E zbog ovakovih idem na EP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije