Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILCI

Dunga brani Kaku: On je sjajan nogometaš

Kaka
Reuters
24.02.2010.
u 11:49

Carlos Dunga, izbornik brazilske nogometne reprezentacije, stao je u zaštitu Kake, u posljednje vrijeme po španjolskim medijima kritiziranog playmakera Real Madrida.

- Prije nekoliko mjeseci Kaka je bio kandidat za najboljeg nogometaša svijeta, a sada nije dovoljno dobar za Real. Svaki klub htio ga je dovesti u svoje redove, a sada se sumnja u njega. On je jako odgovoran, veliki je profesionalac i poštuje svoje obveze. Bit će važan igrač Brazila na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici - rekao je Dunga za španjolski dnevnik As.

Kaka je prošlog ljeta napustio Milan za 67 milijuna eura i prešao u redove "kraljevskog kluba", a po dolasku u Španjolsku nije pružio tako kvalitetne igre kao što je to prethodno činio u dresu "rossonera", te su ga tamošnji mediji optužili da ne daje svoj maksimum.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije