Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - BROTNJO 1:1

Dinamo remizirao s trećeligašem Brotnjom

ivan krstanović
Marko Prpić/Pixsell
16.01.2012.
u 16:16

Strijelac jedinog pogotka za Čačićevu momčad bio je Ivan Krstanović.

Prvu utakmicu na hercegovačkoj turneji Dinamo je odigrao protiv Brotnja u Čitluku. Završilo je 1:1. Pogodak za Dinamo postigao je nogom iz gužve Ivan Krstanović (40), Brotnjo je izjednačilo lijepim pogotkom Josipa Sesara (58).

Niti hladno vrijeme s malo studene bure nije spriječila oko 3000 hercegovačkih ljubitelja nogometa da dobro popune gledalište na čitlučkim Barama. Došli su vidjeti novi Čačićev Dinamo, koji šestu godinu uzastopno dolazi u susjedno Međugorje na zimske pripreme.

Na istočnoj strani gledališta pojavili su se i pripadnici BBB, njih stotinjak, mahom pristigli iz Zagreba. Pred utakmicu prosuli su malo pirotehnike, te nešto uobičajenih uvreda upućenih Zdravku Mamiću, ali i Mirku Barišiću. Domaći trećeligaš Brotnjo, čiji je sportski direktor bivši vratar Plavih Vladimir Vasilj, pružio je žestok otpor favoriziranim gostima:

- Ovo nam je prva utakmica nakon teških početnih priprema. Nisam zadovoljan rezultatom, sa svim ostalim jesam. Vidjeli ste, svi momci pokazali su puno htijenja, stvorili dosta prigoda, ali je nedostajalo koncentracije u završnici. Vidjeli ste, gotovo svima sam dao prigodu igrati. Bit će bolje već na sljedećoj utakmici - rekao je trener modrih Ante Čačić po završetku susreta.

Dinamo: Kelava (od 61. Zelenika) - Vrsaljko (od 45. Tomečak), Vida (od 61. Bišćan), Šimunić (od 45. Tonel), Ibanez (od 45. Pivarić) - Calello (od 45. Leko), Badelj (od 45. Pokrivač), Alispahić (od 45. Kovačić), Kramarić (od 45. Rukavina) - Špehar (od 45. Sylvestr), Krstanović (od 45. Beqiraj)

Komentara 19

OB
-obrisani-
16:37 16.01.2012.

dobro.

SP
sper
17:15 16.01.2012.

inace Brotnjo je amaterska momcad.

OB
-obrisani-
19:18 16.01.2012.

to je za dinamo svakako uspjeh, nadam se da ce sad bre jova-novic smjenit markovica-jer je on kriv kaj je dinamo odigrao 1;1 hihihhihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije