Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KOMENTARA

Beqiraj: Čuo sam za Cicu, ali o tome ne govorim

\'18.03.2011., Zagreb, Maksimir - Konferencija za novinare na stadionu Maksimir uoci sutrasnjeg derbija izmedju Nk Dinama i NK Hajduka.Fatos Beqiraj igrac Dinama. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
10.09.2011.
u 10:00

Nakon treninga, a prije puta u Split na derbi s Hajdukom, Fatos Beqiraj nije baš bio voljan za razgovor.

Iako nije bila riječ o velikom današnjem derbiju, bio je škrt na riječima i kada smo ga pitali o događajima u reprezentaciji Crne Gore.

- Pročitao sam u novinama da je Zlatko Kranjčar smijenjen, ali nemam komentara na to - odbijao je razgovor Bećo.

Predsjednik crnogorskog saveza kazao je da ni vi niste bili zadovoljni svojim statusom kod Cice.

- Nisam bio ni zadovoljan ni nezadovoljan. Kad bih bio pozvan, uredno bih se odazvao i dao najbolje što mogu. Ali, nije moj posao da govorim o događanjima u savezu - sve je što je o tome želio reći Fatos Beqiraj.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:36 10.09.2011.

Beqiraj: Čuo sam za Cicu, ali o tome ne govorim i čuo sam za nevine vitezove u Haškom zatvoru i u tome vam mogu mnogo reči jer se u Podgorici vole nasmijati na tu temu..

OB
-obrisani-
16:19 10.09.2011.

: 30 10.09.2011. u 11:35h dtunjic1 je napisao/la: he,he....priceless..................citiram. Dragi forumaši upravo mi je dojavljen{zahvaljujući IPadresi} pravi identitet gospodina koji se predstavlja kao EUJanez..o ne u stvarnosti preziva Degen a ime mu je Erik samo ga svi od malih nogu iz milja zovu degenerik!

CU
cupus
16:33 10.09.2011.

Dajte Jovici plusic...dosta ga je tata maltretirao kad je bio mali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije