Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. GODINA SAVEZA

Argentina 14. studenoga dolazi u Madrid

Lionel Messi
Reuters
21.10.2009.
u 13:05

Argentinska nogometna reprezentacija, predvođena kontroverznim izbornikom Diegom Maradonom i ponajboljim svjetskim nogometašem Leom Messijem, dolazi 14. studenoga u Madrid.

Ove godine Španjolski nogometni savez slavi stotu obljetnicu postojanja, a taj će prijateljski ogled poslužiti u te svrhe, ali i kao jedan dio priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo kojem je 2010. godine domaćin Južnoafrička Republika.

Argentinski nogometni savez potvrdio je ovaj ogled, ali je isto tako objavio da želi četiri dana kasnije (srijeda) odigrati još jednu prijateljsku utakmicu protiv neke druge europske reprezentacije (i ogled u Zagrebu protiv Hrvatske je jedna od opcija).

Inače, Argentinci su odbili poziv Brazila za prijateljski ogled, jer im je namjera pripremati se u ogledima protiv Europljana, kako su naveli iz tamošnjeg saveza.

Do početka Svjetskog prvenstva ne žele odigrati niti jednu utakmicu protiv južnoameričkih reprezentacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije