Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO GA I IBRIČIĆ

Anderson razbio glavu Andriću, no ostaje do ljeta

Anderson
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
06.02.2010.
u 16:58

– Anderson je potvrdio kvalitete, još ćemo vidjeti, ali nama bi najbolje bilo da ostane do ljeta - kazao je Ivica Šurjak.

Hajduk nije igrao planiranu utakmicu s drugoligašem Mosorom u Dugom Ratu. Naime, kiša je lijevala cijelu noć i natopila tamošnji travnjak, pa su bijeli danas oko podneva taj dvoboj odgodili.

– Trener Reja odlučio je da na pomoćnom travnjaku utakmicu igra prva protiv druge momčadi. Teren bi se brzo uništio, Reja ne bi mogao koristiti dvije momčadi, pa smo zbog toga otkazali utakmicu s Mosorom – objasnio je šef Hajdukova stručnog stožera Ivica Šurjak.

Utakmica s Mosorom trebala je dati neke odgovore o statusu Brazilca Andersona, ali po svemu sudeći visoki napadač ostat će u Poljudu.

– Anderson je potvrdio kvalitete, još ćemo vidjeti, ali nama bi najbolje bilo da ostane do ljeta, pa da tada eventualno potpišemo s njim ugovor – kazao je Šurjak.

O tome se jučer i razgovaralo u Poljudu. Predsjednik kluba Joško Svaguša gledao je na internetu Brazilčeve pogotke, pohvale su izrekli i Šurjak i trener Reja, pa će Anderson, po svemu sudeći, ipak ostati u Poljudu do ljeta i igrati za bijele za plaću.

I momčad je digla palac gore za Andersona, a o njegovim kvalitetama pohvale je izrekao i najbolji Hajdukov igrač Senijad Ibričić.

Andrić rasjekao glavu u momčadskom okršaju

Na pomoćnom travnjaku u Poljudu Hajdukov trener Edoardo Reja organizirao je utakmicu “žutih” protiv “plavih”. Pred tristotinjak gledatelja krajni rezultat, nakon pedeset minuta igre bio je 3:3.

Za “žute” su igrali Subašić – Oremuš, Jonjić, Andrijašević, Strinić – Tomasov, Ljubičić (od 20. Španjić, od 30. Tudor), Cernat, Čop – Ibričić, Anderson, a za “plave” Stipica – Rubil, Maloča, Pandža, Jozinović – Lendrić, Andrić (od 20. Ljubičić), Skoko, An. Sharbini – Vukušić, Ah. Sharbini. Strijelci su bili Tomasov (2) i Pandža (autogol), te Vukušić, Ah, Sharbini i Lendrić.

Utakmicu na blatnjavom travnjaku po dobru neće pamtiti kapetan bijelih Srđan Andrić (umjesto njega zaigrali su Rejini pomoćnici Španjić i Tudor) koji je u sudaru s Brazilcom Andersonom zaradio posjekotinu, pa je krvave glave morao otići u svlačionicu.

Bilo je to veselo poslijepodne u Poljudu, Brazilac je zaradio par ovacija publike, a pokazao je čvrstinu. U jednom duelu, prije negoli je asistirao Tomasovu za prvi pogodak, od njega se odbio Pandža, koji ima status najčvršćeg igrača Hajduka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:04 06.02.2010.

Strašan igrač...Barcelona i Chelsea si ga nisu mogli priuštiti pa se odlučio za Hajduk..Biče jedan od boljih rekreativaca u HNL..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije