Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj karijere

Nikši Dobudu potvrđena četverogodišnja suspenzija!

Nikša Dobud
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.01.2016.
u 22:24

Čini se da je tako završena jedna velika karijera igrača koji je, između ostalog, osvojio Ligu prvaka te zlata na Olimpijskim igrama i Euru.

Nikši Dobudu, proslavljenom hrvatskom vaterpolskom reprezentativcu, potvrđena je četverogodišnja suspenzija, potvrdio je danas Sportski arbitražni sud u Lausanni.

Podsjetimo, Dobud je ljetos dobio najtežu kaznu zbog toga što je izbjegao dopinšku kontrolu u ožujku. Samo dan prije tog incidenta Dobud je nakon kvalifikacijeske utakmice protiv Crne Gore uspješno prošao kontrolu, a kada su mu kontrolori ponovno pokucali na vrata, odbio je testiranje.

Nakon izrečene kazne, on i njegov odvjetnik Kruno Peronja pokušali su na Sportskom sudu osporiti neke navode i ukinuti suspenziju, ali nisu uspjeli.

Čini se da je tako završena jedna velika karijera igrača koji je, između ostalog, osvojio Ligu prvaka te zlata na Olimpijskim igrama i Euru.

>>Teška kazna: Nikša Dobud suspendiran na četiri godine!

Komentara 1

PP
pp
13:47 19.01.2016.

Ovo je iživljavanje. Dan prije čist, pa se vrate. Šta je on Hulk pa da naraste u jedan dan. Nepravda velika. Podrška Dobudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije