Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELA SVLAČIONICA

Caktaš: Dinamo nam je zabio iz jedine šanse koju je imao

Mijo Caktaš
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.07.2015.
u 08:35

- Žao nam je što nismo pobijedili jer smo imali bolje šanse. Dinamo je imao posjed, a mi igrali na kontre. Primili smo pogodak iz jedine njihove prilike. Na kraju je nedostajalo svježine jer smo imali utakmicu u četvrtak - rekao je Caktaš

Nogometaši Hajduka odigrali su vrlo dobru utakmicu i prvi put nakon prosinca 2013. uzeli bod na Maksimiru protiv Dinama. Branič Goran Milović otkrio je tajnu kako im je to pošlo za rukom.

- Nakon dugo vremena imamo pravog zadnjeg veznog igrača. Jefferson je u obranu unio toliko mira da vam ne mogu reći. Nama stoperima bilo je puno lakše igrati. Vidjeli ste da je Dinamo u cijeloj utakmici imao samo jednu pravu priliku iz koje je i postigao pogodak. Što se tiče atmosfere, u HNL-u sam više od tri godine i prvi put sam ovako nešto doživio u Maksimiru. Čak je došlo i velik broj torcidaša - istaknuo je Milović.

Pogodak za Hajduk zabio je raspoloženi Mijo Caktaš.

- Žao nam je što nismo pobijedili jer smo imali bolje šanse. Dinamo je imao posjed, a mi igrali na kontre. Primili smo pogodak iz jedine njihove prilike. Na kraju je nedostajalo svježine jer smo imali utakmicu u četvrtak - rekao je Caktaš.

Ante Roguljić, Hajdukovo ljetno pojačanje, istaknuo je:

- Nije me iznenadio ovako velik broj navijača Dinama koliko me iznenadilo više od tisuću naših navijača.

>> Hajduk osvojio bod pred 25 tisuća navijača na Maksimiru, Dinamo razočarao igrom

>> Zašto su se navijači Dinama vratili na stadion?

>> Krznar: U pravoj formi ćemo biti za 25 dana; Burić: Nisam sretan, želio sam pobijediti Dinamo

>> Ademi: Nisam zadovoljan, žao mi je što navijačima nismo poklonili pobjedu

Komentara 22

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:21 13.07.2015.

On je očito gledao neku drugu utakmicu!

GI
gismund
10:42 13.07.2015.

hahhaa, caktaš ubij se! imali ste jedan udarac u okvir, 1/3 utakmice ste se valjali po terenu da zadržite vrijeme, a onda se usudiš ovako nešto izjaviti!?!??!

Avatar zagorac2
zagorac2
09:42 13.07.2015.

znao je hajduk I SDP zasto su maknuli Mamice jer to im je bila jedina mogucnost da nesto izvuku u Maximiru a Dinamo ce se bez Mamica borit za sredinu tablice slijedecih 10 godina - partija radi svoj posao I Hajduk ce biti na ovaj ili onaj nacin prvak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije