Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u Williamsu

Massa se oglušio na momčadske naredbe: "Ne žalim zbog toga"

'Finnish Formula One driver Kimi Raikkonen (R) of Lotus tries to overtake Brazilian Felipe Massa of Ferrari during the Formula One Grand Prix of Bahrain at the International Circuit in Sakhir, near Ma
DPA/PIXSELL
30.03.2014.
u 16:16

“Tu se nema što reći. Nismo bili na potpuno različitim strategijama. Ušao je u boks odmah poslije mene tako da su njegove gume bile u neznatno boljem stanju, ali nedovoljno da prođe mene, a i Jensona"

Valtteri Bottas kaže da Williams mora izvući pouku nakon današnje utrke, budući da se zatekao iza momčadskog kolege Felipea Masse u zadnjim krugovima na Sepangu, kada je Massi preko radija rečeno da uspori i propusti Bottasa. Iz Williamsa su procijenili da bi Finac mogao napasti Jensona Buttona i tako momčadi priskrbiti dodatne bodove. Međutim, Massa je odbio popustiti, tako da su Williamsovi vozači utrku završili na 7. i 8. mjestu.

“Prilazio sam vrlo brzo. Razgovarat ću s ekipom, pogledati podatke, vidjeti da li sam mogao uhvatiti Jensona. Mislim da je postojala šansa da osvojimo više bodova. Moramo izvući pouku iz ovoga”, rekao je Bottas.

Massa je u međuvremenu rekao kako nije učinio ništa loše s tim što je zadržao svoju poziciju, smatrajući krajnji ishod poštenim.

“Tu se nema što reći. Nismo bili na potpuno različitim strategijama. Ušao je u boks odmah poslije mene tako da su njegove gume bile u neznatno boljem stanju, ali nedovoljno da prođe mene, a i Jensona. Borio sam se do kraja i lovio Buttona. Valtteri se mučio kako bi me prestigao. Borit ću se pošteno za sebe. Nisam učinio ništa loše. Ne žalim zbog svog postupka, dao sam sve od sebe i obojica smo osvojili bodove. Osjećam poštovanje prema ekipi, vjerujem da je obostrano. Potrebno je poštovanje i samo to tražim”, rekao je Brazilac.

>>Hamilton i Rosberg slavili u Kuala Lumpuru, Vettel na trećem mjestu

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
20:41 30.03.2014.

jadnik,kako taj stav nije pokazao u Ferrariju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije