Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA MU SE ISPUNJAVA

Marca: Modrić ostaje u Realu! Pristao je na duplo manju plaću, želi biti kapetan

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
22.05.2024.
u 13:20

Pred miljenikom madridista je još jedno finale Lige prvaka, a prema svemu sudeći i iduće će godine imati priliku dodati novo "posuđe" u svoju već golemu zbirku trofeja

Prema pisanju španjolskih medija, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, prihvatio je novi ugovor s Real Madridom koji bi njegov ostanak u kraljevskom klubu trebao produljiti za još jednu sezonu. "Real je Modriću ponudio produljenje ugovora uz osjetno smanjenu plaću. Luka je to prihvatio jer se želi umiroviti u Realu. Ambicija mu je biti kapetan Reala te želi ući u povijest osvajanjem novih trofeja i posebno još jednom Ligom prvaka", navodi Marca.

Još su prošloga ljeta počele pristizati unosne ponude iz Saudijske Arabije koje su privukle mnoge megazvijezde europskog nogometa prema istoku, a poznato je i da postoji interes Inter Miamija, s čijim je suvlasnikom Davidom Beckhamom, Modrić viđen na hrvatskoj obali tijekom ljeta prošle godine. Očekivalo se da će se ista priča ponoviti i ove godine, vjerojatno s drugačijim ishodom, no prema pisanju Španjolaca sve je već gotovo.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

Modrić je ove godine imao bitno manju minutažu obzirom da su klub i trener Carlo Ancelotti, naglasak stavili na mlađe igrače koji će u nadolazećim godinama nositi klub. Modrić je tako ulazio u kriznim situacijama i završnici utakmica, dok je u prvoj postavi uglavnom bio protiv nešto slabijih protivnika. Modriću se ovakva uloga nije svidjela te je njegov mogući odlazak bio tema čitave sezone. Ipak, najavom Tonija Kroosa da će se umiroviti po završetku sezone, čini se da je Modrićeva ambicija da igra još barem godinu dana pronašla put do ispunjenja.

Modriću će iduće godine biti 39, ali još uvijek ne želi stati niti pod cijenu manje plaće. Marca navodi kako prihvaća svoju ulogu rezervnog igrača te je pristao na polovinu od 21.8 milijuna eura bruto koliko je do sada godišnje zarađivao. Pred miljenikom navijača je još jedno finale Lige prvaka, a prema svemu sudeći i iduće će godine imati priliku dodati novo "posuđe" u svoju već golemu zbirku trofeja.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/13

 

Komentara 5

NE
Nemanadimak
16:35 22.05.2024.

duplo ili upola?

KA
kalafat123
16:23 22.05.2024.

Pismenost ! DUPLO manje tj. dvostruko manje znači da bi on njima trebao plaćati koliko je do sada primao. UPOLA manju plaću je polovina od onoga što je primao.

Avatar mi hrvati
mi hrvati
19:16 22.05.2024.

Onako hrvatski, u krvi je to, prodaj se za bilo sta pa cak i nista! Jednom sluga uvik sluga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije