Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
206 000 KUNA MJESEČNO

Graves je najveći Cibonin poslovni promašaj

Antonio Graves
Željko Lukunić | VLM
30.10.2009.
u 19:41

Za razliku od prošle sezone, kada je Cibona dovođenjem Andersona dobila sedmicu na lotu, ovosezonski stranci nisu se iskazali.

Gordon i Graves su 28. i 29. Amerikanac u povijesti vukova, a mlađeg od njih dvojice (Gordona, 22) isplati se čekati. Gravesu bi se trebalo zahvaliti jer se potpuno izgubio, protiv Siene i Barcelone bio je igrač više za suparnike. Nažalost, čovjek ima zajamčen ugovor i to nije lako.

U nedjelju u Vršcu

Trener Perasović svjestan je da se u Gravesu prevario. No, Peras će ga pokušati vratiti jer možda se protiv euroligaških divova kojima nije zabio niti koša jednostavno zakočio u prevelikoj želji da se pokaže bogatijim poslodavcima. I dok Gordon ima godišnji ugovor od 350.000 USD, Graves je u Tornju, uz Tomasa, najbolje plaćeni igrač (420.000 USD), a po prikazanom ne zaslužuje ni trećinu od toga. Razmišlja li Peras o otkazivanju suradnje?

– Ja razmišljam o tome kako da popravimo našu igru, s Gravesom ili bez njega. On ne daje ništa i to je velik hendikep.

Idealno bi bilo raskinuti ugovor s Gravesom i za taj novac uzeti centra koji je u stanju nešto kreirati u reketu. No, da bi se Gravesa nekomu prodalo, on bi kao roba morao izgledati znatno privlačnije, morao bi, recimo, u nedjelju Ciboni donijeti pobjedu u Vršcu protiv Hemofarma (17 sati). U Ciboni je bilo i lošijih Amerikanaca od njega. Prisjetite se samo braniča Coreya Williamsa, Marka Bakera i Talieka Browna ili pak Della Dempsa. No, oni nisu toliko stajali, nisu bili takav poslovni promašaj kao Graves koji na mjesec zarađuje 206.000 kuna.

Matijević protiv Knege

Zbog svega toga u Tornju idući tjedan moraju biti oprezni da im se ne dogodi poslovni promašaj i u izboru direktora, Miličevićeva nasljednika. Do sada su se za to radno mjesto prijavili Andro Knego, Robert Matijević i zasad nepoznata osoba iz marketinga HRT-a. Neki očekuju da će se prijaviti i sadašnji v. d. direktora Željko Jurenić. O novom direktoru odlučivat će tročlano povjerenstvo koje čine Vlatko Previšić (predsjednik), Boris Lalić i tajnik kluba Marko Filipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije