Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva košarka

Ciprani: Nismo namjestili utakmicu s Hrvatima! Hrvati u šoku

'06.08.2011., Arena Stozice, Ljubljana - U Stozicama se odrzava prvo izdanje prijateljskog kosarkaskog turnira pod nazivom Addeco pokal EX-YU 2011. na kojem nastupaju svih sest bivsih jugoslavenskih r
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
13.09.2012.
u 19:10

Prema pisanju ciparskih medija sumnja se na namještanje košarkaške utakmice između Hrvatske i Cipra

Radilo se o susretu gdje je u Makarskoj 18. kolovoza, pred predsjednikom HKS-a Dankom Radićem i zamjenikom ministra za sport Petrom Skansijem, Hrvatska slavila sa 55 razlike...

Uplate na 50 i više razlike


Naime, Ciprani tvrde kako imaju informacije prema kojima su velike sume novca uplaćene na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Eurobasket.

Visoke uplate bile su na oklade da će Hrvatska pobijediti sa 50 koševa razlike, a naši su lako slavili 93:38. Zanimljivo je da je Hrvatska vodila sa 30 koševa, no onda su u četvrtoj četvrtini slavili sa 28:3, što je razlika od 55 ubačaja.

– Čuo sam glasine da su visoke cifre uplaćene na prvo kolo koje smo igrali s Hrvatskom. Ono što želim razjasniti jest da se ni jedan igrač naše ciparske reprezentacije nije kladio na tu utakmicu. To mora biti jasno. Ne možemo ignorirati kad se ljudi klade na naše utakmice... – kazao je kapetan Ciprana Panagiotis Trisokkas te dodao:

– Tražim od Ciparskog košarkaškog saveza da pokrene istragu te ako se netko od igrača pokaže krivcem da ga se odmah najuri iz momčadi!

Hrvatska strana u šoku!

U HKS-u ostali su šokirani informacijom.

– Nikad čuo! Pa i tamo smo ih dobili uvjerljivo, sa 49 razlike. Bio sam na utakmici u Makarskoj, no iskreno, ne znam kako ti igrači inače igraju pa ne bih mogao procijeniti jesu li nama puštali – rekao je tajnik Saveza Željko Drakšić.

Ključne riječi

Komentara 4

AR
ArsenT
20:00 13.09.2012.

Krive su kldionice, Ciprski igrči su dovoljno jadni (kao i HR nogometaši) da su podložni namještanju.

NO
Novinar
21:25 13.09.2012.

Ako je Cipranima "popustila" obrana u 4. četvrtini onda su očito oni namještali a nikako Hrvatska.

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
06:18 14.09.2012.

Ma daj hrvati neznaju što je to "namještaljka ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije