Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici kluba iz Savske spasili milijun eura

Cibona ipak platila Zubčića i Radoševića

\'08.12.2010., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - Euroliga, 8. kolo, Cibona - Montepaschi Siena. Tomislav Zubcic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
09.06.2011.
u 20:04

Za europske je klubove odštetni zahtjev za Leona i Tomislava po 500.000 eura, a za NBA klubove pola milijuna dolara.

Plativši dugovanja Tomislavu Zubčiću i Leonu Radoševiću (više od milijun kuna) doslovce u posljednji tren, čelnici Cibone omogućili su klubu da zaradi milijun eura. To je zbroj iznosa dvaju odštetnih zahtjeva za dvojicu najtalentiranijih cibosa.

Da dug nije plaćen, igrači bi, po slovu ugovora, mogli otići bez ugovora, što bi Leon Radošević vrlo vjerojatno iskoristio jer ima ponude iz Turske i Italije. Ponuda iz inozemstva ima i Tomislav Zubčić, no on pokazuje želju da u Ciboni ostane barem još jednu sezonu.

Hrvatska košarkaška javnost ovih dana s najvećim zanimanjem prati trenersko tržište. Cedevita traži novog trenera jaka imena i visoka ugleda, u Zagrebu još dvoje hoće li angažirati poznato ime ili će zadržati Ivicu Burića, pa činjenica da je Repeša na pragu Reala na domaćem tržištu u prvi plan ističe Velimira Perasovića

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak! <<

Komentara 1

VK
vječni krojf
22:35 15.06.2011.

VL anketa sta bi bio Drazen Petrovic da je ziv je potpuni promasaj,prava glupost.Tko bi sad mogao reci sta bi on radio.To vam je isto kao da nekog pitate sta bi bila baba da ima motor.Dajte neke pametnije ankete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije