Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 16 GODINA

Jenson Button spreman napustiti formulu 1, prijeći će u Top Gear?

Jenson Button
Foto: Press Association/PIXSELL
22.09.2015.
u 19:02

Iako je Button često govorio o svojoj ljubavi prema formuli 1, ovu sezonu je proveo vozeći se na začelju poretka ili ne vozeći se uopće i to ga je dovelo do odluke da je vrijeme za mirovinu

Vozač McLaren Honde, Jenson Button, navodno bi sljedećeg vikenda za vrijeme VN Japana trebao najaviti napuštanje formule 1, piše GP1.

Nakon 16 godina, 15 pobjeda i osvojenog svjetskog prvenstva očekuje se da će Britanac objaviti kraj svoje bogate karijere.

Iako je Button često govorio o svojoj ljubavi prema formuli 1, ovu sezonu je proveo vozeći se na začelju poretka ili ne vozeći se uopće i to ga je dovelo do odluke da je vrijeme za mirovinu.

Prema tvrdnjama Daily Maila, izvori bliski Buttonu su rekli kako je Britanac nevoljko donio odluku o završetku 16-godišnje karijere.

Također, Telegraph Sport tvrdi isto i dodaje kako bi 35-godišnjak trebao kombinirati daljnju karijeru između vozača u stilu Le Mansa i medijske karijere, što potvrđuju glasine da bi Button trebao biti dio obnovljene postave Top Geara.

>> Vettel bolji i od Senne: Mercedes, stižemo vas!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije