Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK PRESLAB

Jadran lako do pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske

U utakmici Prvenstva Hrvatske u vaterpolu susreli se Jug Adriatic osiguranje i Jadran
Grgo Jelavic/PIXSELL
28.03.2022.
u 22:19

Prvi polufinalist Prvenstva Hrvatske je Jug Adriatic osiguranje koji je ekspresno i lagano pobijedio u oba svoja četvrtfinalna ogleda s Korčulanima iz KPK.

Jadran Split je došao na korak do polufinala Prvenstva Hrvatske za vaterpoliste nakon što je u prvoj utakmici četvrtfinala na bazenu Svetice lako sa 17:7 (4:0, 6:3, 3:2, 4:2) pobijedio Medveščak.

Jadran je do pobjede vodio Rino Burić s pet pogodaka, a slijedili su ga Anđelo Šetka i Zvonimir Butić sa po tri te Jerko Marinić Kragić i Robert Stojanac sa po dva pogotka. Kod poražene momčadi najbolji je bio Pavo Marković s dva gola.

Druga utakmica igra se 6. travnja u Splitu.

Prvi polufinalist Prvenstva Hrvatske je Jug Adriatic osiguranje koji je ekspresno i lagano pobijedio u oba svoja četvrtfinalna ogleda s Korčulanima iz KPK.

U petak je u prvoj utakmici četvrtfinala Mladost slavila 12:11 na gostovanju kod riječkog Primorja EB, a šibenski Solaris je s 12:10 na gostovanju bio bolji od Mornar BS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije