Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre kritike

Izraelski mediji: Fernandezu, hvala i doviđenja!

'Croatia\'s midfielder Luka Modric (R) vies for the ball with Israel\\u0092s defender Yoav Ziv (L) at the Ramat Gan Stadium near Tel Aviv on October 09, 2010 during their Euro 2012 qualifying group F
'JACK GUEZ'
Autor
Ante Buškulić
11.10.2010.
u 14:20

Izbornikovo je eksperimentiranje doživjelo fijasko. Priča da je danima proučavao igru Hrvatske, pa koje je to utakmice gledao?!

"Merci, au revoir" piše na naslovnici izraelskog lista Ma'ariv. Jasna poruka izborniku nogometaša, inače Francuzu Luisu Fernandezu, nakon poraza od Hrvatske: Hvala i doviđenja!

I premda je Izrael na terenu u dobrom dijelu utakmice bio ravnopravan i imao je tri velike prilike pri rezultatu 0:0, izraelski su mediji sasuli pravu paljbu po izborniku i igračima, a navijači su ogorčeni.

"Igra je bez plana, organizacije, a izbornikovo je eksperimentiranje doživjelo pravi fijasko! Hrvati su pobijedili, a nisu se morali ni otuširati nakon utakmice", piše Ma'ariv.

Čak sedmorica igrača bila su nova u odnosu na sastav koji je prošli mjesec remizirao u Gruziji, što je navijačima neshvatljivo. "Fernandez kaže da je danima proučavao igru Hrvatske, a očekivao je da će Bilić igrati s dvojicom napadača. Pa koje je to utakmice proučavao?!", dodaje se.

Izraelci prenose kako ni Hrvatska, osim pet minuta u prvome dijelu, nije odigrala ništa posebno. "Ali naša momčad nema ni srce ni dušu i igra staromodno", pišu. "Izrael Today" izišao je s naslovom "Ima li izravni let za Pariz? Neka se Luis pakira!" i piše "Napadi su bili slabi, igrači bez entuzijazma, a sustav 3-5-2 pokazao se posve pogrešnim".

Sudac Wolfgang Stark nije doživio prejake napade zbog jedanaesterca, a Keinan koji je faulirao Šimunića je rekao:

– Mogao je dosuditi kazneni udarac, ali i nije morao.

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:03 12.10.2010.

Izraelski mediji: Fernandezu, hvala i doviđenja, jer kada neznaš pobijediti ove jadne vanka World Cup jadnike izrešetane sa devet komada od impotentnih Engleza onda stvarno nema smisla dalje biti selektor Izraela..

OB
-obrisani-
16:04 11.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

BO
bolimeuvozasve
18:59 11.10.2010.

imas pravo mala zlovenija JUJanezu .Kako je bilo na Gayparadi u beogradu JUJanez?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije