Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre kritike
Povratak na članak

Izraelski mediji: Fernandezu, hvala i doviđenja!

Izbornikovo je eksperimentiranje doživjelo fijasko. Priča da je danima proučavao igru Hrvatske, pa koje je to utakmice gledao?!

Komentari 6

OB
-obrisani-
00:03 12.10.2010.

Izraelski mediji: Fernandezu, hvala i doviđenja, jer kada neznaš pobijediti ove jadne vanka World Cup jadnike izrešetane sa devet komada od impotentnih Engleza onda stvarno nema smisla dalje biti selektor Izraela..

VL
OB
-obrisani-
16:04 11.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

VL
BO
bolimeuvozasve
18:59 11.10.2010.

imas pravo mala zlovenija JUJanezu .Kako je bilo na Gayparadi u beogradu JUJanez?????????????

VL
OB
-obrisani-
18:29 11.10.2010.

Izraelski mediji: Fernandezu, hvala i doviđenja, jer kada neznaš pobijediti jadne vanka World Cup ekipe kako da se nadamu uspjehu kada stigne neka strašna Engleska ili neka silovita mala Slovenija!

VL
OB
-obrisani-
20:58 11.10.2010.

\"Sudac Wolfgang Stark nije doživio prejake napade zbog jedanaesterca, a Keinan koji je faulirao Šimunića je rekao: – Mogao je dosuditi kazneni udarac, ali i nije morao.\" Jasno, to nije zaustavilo kretena Buskulica da u drugom clanku konstatira da susu Njemacki suci naklonjeni Hrvatima. Majmun glupi

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:24 11.10.2010.

Janez....čestitam na \"velikoj\" pobjedi protiv Farskih otoka...doduše, jedini ste kojima su uspjeli zabiti gol zadnjih desetak godina al ste se fenomenalno borili >:-))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.