Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVA VREMENA

Ime legendarnog Arsena Dedića uvršteno u Hajdukov park. Cijeloga života bio je vjerni navijač

Prije 8 godina preminuo je legendarni kantautor Arsen Dedić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
17.11.2023.
u 16:00

U starosti je slavni Arsen Dedić podržao projekt Naš Hajduk i predloženi članski model upravljanja klubom, a nerijetko bi besplatno nastupao na Bilim noćima

U Hajdukovom parku Za sva vremena, podno poljudskih tribina, naći će se ime legendarnog pjevača Arsena Dedića. Tamo se nalaze imena svih koji su za otkup Hajdukovih dionica, s ciljem uspostave navijačkog vlasništva nad klubom, uplatili barem 1000 eura ili je to netko učinio u njihovo ime.

"Ulazimo u blagdansko razdoblje i želimo da ono bude posebno i ove godine, kao što je poseban i član kojeg je navijački park upravo dobio. Radi se o velikom umjetniku Arsenu Dediću za čije je ime u parku Društvo prijatelja Hajduka Zagreb doniralo 1000,00 eura. Arsen je za života bio član Hajduka s bazom članstva u DPH Zagrebu, što je volio i isticati u brojnim prilikama", poručili su iz udruge Naš Hajduk. 

VEZANI ČLANCI:

Cijeloga svog života Dedić je bio navijač Hajduka. U starosti je podržao projekt Naš Hajduk i predloženi članski model upravljanja klubom. Nerijetko bi besplatno nastupao na Bilim noćima. Također, prodajom albuma "Naprid, Bili" prikupljena su sredstva za izgradnju stadiona Stari plac.

VIDEO Prosinečki o Hajduku: 'Igrači imaju veliki pritisak. Tih 18 godina neosvajanja. Treba pobjeđivati, a Dinamo je na to navikao'

Komentara 3

SL
slavenZadravec
20:10 17.11.2023.

Mnogi bi mogli uključiti Arsena u svoje spomen parkove, staze slavnih i sl. Zauvijek obogatio našu popularnu kulturu i kulturu uopće ... Kad vi svi ljudi na svijetu ....

FR
franjo
21:46 17.11.2023.

A brat mu zvezdaš.

Avatar rubinet
rubinet
17:03 17.11.2023.

Hajduk Arsenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije