Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sponzorski ugovor

Hrvatska lutrija nastavlja podržavati sportaše

Zlatko Mateša
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
28.03.2024.
u 07:00

– Za nas je veliko zadovoljstvo što možemo, pored onog zakonski utemeljenog, i na ovaj način imati Lutriju kao sponzora. Zapravo, hrvatski sport svojim najvećim dijelom financira se od igara na sreću, a mi zajednički vodimo cijeli niz akcija čiji rezultati se vide kako u lokalnom tako i u olimpijskom sportu – kazao je Mateša

U nazočnosti četvero olimpijaca – Anamarije Govorčinović, Mateje Koštro Parlov, Matije Marinića i Marka Golubića – Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska lutrija produžili su suradnju koja, po riječima predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, traje već desetak godina.

– Za nas je veliko zadovoljstvo što možemo, pored onog zakonski utemeljenog, i na ovaj način imati Lutriju kao sponzora. Zapravo, hrvatski sport svojim najvećim dijelom financira se od igara na sreću, a mi zajednički vodimo cijeli niz akcija čiji rezultati se vide kako u lokalnom tako i u olimpijskom sportu – kazao je Mateša na kojeg se nadovezala Nikolina Klaić, članica Uprave Hrvatske lutrije:

VEZANI ČLANCI:

– S posebnim smo zadovoljstvom prihvatili zamolbu za sponzoriranjem HOO-a jer držimo da su olimpijci najbolji promotori Hrvatske u svijetu. Osim toga, Lutrija je u protekle dvije godine značajno povećala ulaganje u sport. Sufinancirali smo izgradnju 22 igrališta za košarku tri na tri i 20 parkova za street workout. 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije