Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao iz snova za Mariju de Villotu

Zaposlili je na Dan žena: Prva nakon 20 godina u bolidu F1!

'MOTORSPORT - WORLD SERIES BY RENAULT 2011 - SPAIN - BARCELONE (SPA) - 07 TO 09/10/2011 - PHOTO : JEAN-MICHEL LE MEUR / DPPI -  MARIA DE VILLOTA - AMBIANCE - PORTRAIT'
'JEAN-MICHEL LE MEUR'
08.03.2012.
u 19:29

Maria de Villota (32) na Dan žena dobila je posao iz snova. Ruska momčad Formule 1 Marussia zaposlila ju je kao test-vozačicu! Prvi put žena sjeda za volan bolida nakon 90-ih

– Ovo je fantastična vijest! Bit ću u momčadi Formule 1, dio tima i skupljati neprocjenjivo iskustvo – kazala je kći bivšeg vozača formule Emilija de Villote, koji se nije proslavio na stazama, ali vozio je 15 utrka između 1976. i 1982. godine.

Kako privući pozornost?!

Dakako, riječ je ponajprije o privlačenju medijske pažnje momčadi koja vrlo vjerojatno neće osvojiti ni jedan bod u novoj sezoni. Međutim, gesta je lijepa.

– Bit će ambasadorica, sigurna sam da će napraviti odličan posao. Ali, bude li morala voziti, nisam sigurna hoće li izdržati. Da sam na njezinu mjestu, dizala bih u teretani teške utege i jačala mišiće vrata kako bih bila spremna, to je moj savjet – kazala je Divina Galica, koja je potkraj 70-ih vozila na tri utrke Formule 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije