Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPORNOST MU JE VRLINA

Stefanović ne odustaje, sada želi kupiti USF1

Formula
AFP
20.03.2010.
u 12:21

Srpski tajkun Zoran Stefanović ne posustaje. Iako Međunarodna federacija autosportova (FIA) njegovoj momčadi Stefan GP nije upalila zeleno svjetlo za nastup u Formuli 1, on i dalje želi ući u "oktanski cirkus" i to već ove sezone.

Stefanović se cijelo vrijeme nadao kako će njegova momčad dobiti pravo nastupa nakon što odustane USF1, ali to se nije dogodilo.

Kad su se Amerikanci napokon povukli, FIA je zatvorila startnu listu, ne dopustivši ulaz nijednoj novoj momčadi. Vrlo jasno je poručila kako će ove sezone u Formuli 1 nastupati 12 momčadi i kako se to neće mijenjati.

No, Stefanović je to očito prečuo jer je prema pisanju Autosporta u pregovorima oko kupovine momčadi USF1. Kada i ako se posao dogovori, Stefanović se nada da će mu FIA odmah dozvoliti nastup?!

Stav FIA-e je ipak jasan - onoga trenutka kad je USF1 odustao od nastupa na Velikoj nagradi Bahraina poništena je i njegova ulaznica za Formulu 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije