Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nijemcu opet pole position

Alonso se predao: Neka si Vettel uzme taj naslov

'Red Bull Racing\'s German driver Sebastian Vettel  drives at the Autodromo Nazionale circuit on September 10, 2011 in Monza during the third practice session  of the Formula One Italian Grand Prix. A
'GIUSEPPE CACACE'
10.09.2011.
u 16:54

Uključujući Monzu, do kraja sezone formule 1 ostalo je još sedam utrka, u igri je dakle maksimalno 175 bodova, a Fernando Alonso već se predao. Sebastian Vettel mu u ukupnom poretku bježi 102, a Mark Webber tek deset bodova.

- Nemam šanse, Vettel je predaleko, neka si uzme taj naslov prvaka. Do kraja sezone se borim za drugo mjesto - veli Alonso (157), koji u Monzi kreće četvrti.

Sa startne pozicije u Monzi prvi, dakako, kreće Sebastian Vettel (Red Bull) ispred Lewisa Hamilton te Jensona Buttona (oba McLaren).

- Sreo sam kraj staze Lucu di Montezemola i Fabia Capella. Novost je da se od Abu Dhabija i Brazila testira novi audio sustav koji će gledateljima još bolje dočarati zvuk formule 1 - javio nam je iz Monze Davorin Štetner, vlasnik TV prava za Hrvatsku.

Dobre vijesti stižu iz Poljske, otkuda je Daniel Morelli, menadžer Roberta Kubice, poručio:

- Robi se za volan vraća kroz mjesec dana. Vjerojatno će prvo na stazu u cestovnom automobilu, za formulu je zasad prerano.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije