Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Fantastični Bijač potopio Srbiju i odveo Hrvatsku u polufinale: 'Tko god dođe, možemo biti bolji'

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
Foto: David Damnjanovic/PIXSELL
1/8
13.02.2024.
u 19:19

Hrvatski vaterpolisti su plasman na Olimpijske igre u Parizu osigurali pobjedom nad Kinom (22-4) u osmini finala Svjetskog prvenstva u Dohi. Večeras su napravili još jedan korak ka novoj medalji svladavši Srbiju (15-13)

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je u četvrtini finala Svjetskog prvenstva u Dohi svladala Srbiju rezultatom 15-13. Polufinalni protivnik bit će bolji iz ogleda Mađarske i Francuske, a u večerašnjoj pobjedi ključan je bio Marko Bijač.

Hrvatski vratar je briljirao i zasluženo je proglašen igračem utakmice. Tijekom susreta upisao je čak deset obrana, a osobito se istaknuo u drugoj polovini četvrtfinala kada je obranio dva pokušaja Srbije iz peteraca. Bijačeve žrtve bili su Dušan Mandić i Strahinja Rašović.

GALERIJA Hrvatska slavila nakon briljantne izvedbe Bijača! (15-13) Barakude idu u polufinale

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
1/8

"Moramo se dobro odmoriti i od sutra kreće priprema za polufinale, tko god dođe tamo. Vjerujem da možemo biti i bolji", rekao je Bijač nakon utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je u grupnoj fazi natjecanja nakon lakog posla protiv Australije (13-8), doživjela gorak poraz u utakmici protiv europskih prvaka Španjolske (10-6). Uslijedila je potom rutinska izvedba protiv Južnoafričke Republike (29-6) i osiguranje plasmana na Olimpijske igre u Parizu protiv Kine u osmini finala (22-4). 

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 1

NA
not_a_robot
19:42 13.02.2024.

E to se zove prava pobjeda. Što se susjedi više ljute to je pobjeda slađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije