Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA

Zlatko Dalić ovim je potezom poslao lošu poruku igračima

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.04.2019.
u 06:57

Zlatko Dalić nije bio na derbiju i pogledao njega i potencijalne igrače za svoju vrstu u obje momčadi. U sadašnjoj hrvatskoj reprezentaciji okosnicu momčadi čine igrači koje je stvorio HNL pa bi stoga naš izbornik mogao češće pratiti utakmice hrvatske lige.

Dinamo je u najvećem hrvatskom derbiju pobijedio Hajduk na Poljudu s 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gavranović u 27. minuti. Švicarac je tako još jednom bio koban za bijele, sedmi put je zabio gol Hajduku.

Nenad Bjelica izveo je trenutačno najbolji sastav koji je imao na raspolaganju, tek je bilo malo dvojbi oko toga hoće li u napadu početi Petković ili Gavranović, a Bjelica se odlučio za švicarskog reprezentativca.

>> Pogledajte slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede u derbiju

No, Petkoviću je moglo laknuti jer izbornik naše reprezentacije Zlatko Dalić ionako nije bio na derbiju i pogledao njega i potencijalne igrače za svoju vrstu u obje momčadi.

Šteta, no izbornik je imao važnijeg posla, promovirati knjigu u Mostaru i to baš u 19 sati kad se igrao i derbi, tako da su i navijači Dinama i Hajduka u Mostaru morali birati između derbija i izbornika.

Možda nije znao kad se igra iako se raspored zna još od sredine lipnja prošle godine. Šteta i zbog igrača, bore se, sanjaju reprezentaciju, a izbornik kao da im šalje poruku da baš i nisu važni, čak ako je i poslao svoje delegate.

U sadašnjoj hrvatskoj reprezentaciji okosnicu momčadi čine igrači koje je stvorio HNL (Modrić, Rebić, Vida, Lovren, Barišić, Livaković, L. Kalinić, Brozović, Vlašić...) pa bi stoga naš izbornik mogao češće pratiti utakmice hrvatske lige.

>>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao nakon poraza od Mađarske

 

Ključne riječi

Komentara 85

RE
rene
09:15 04.04.2019.

eto Junaci zna kakvu je izbornik poruku poslao igračima ... čovjek će u miru svog doma pogledati snimku i vidjeti što ga zanima ... a istini za volju nije baš ni bilo puno toga za vidjeti, osim za fanove UFC-a hehehe

Avatar doog_kool
doog_kool
07:12 04.04.2019.

Ne sekiraj se ti oko izbornika. Zna on i bez tebe sta ce i kako ce raditi

MI
mirko0410
07:44 04.04.2019.

Pa igrali prvi i peti, dvadeset i nešto bodova razlike, pa kaj je tu mogle videti osim naklade i nervoze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije