Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Bruno Senna potpisao za Campos

Bruno Senna
AFP
31.10.2009.
u 10:48

Iz nove momčadi u Formuli 1, španjolskog Camposa Meta Racinga, objavili su da su potpisali ugovor s 26-godišnjim Brunom Sennom, nećakom slavnog Ayrtona.

Senna, koji bi ove sezone vozio za BrawnGP da se Rubens Barrichello nije predomislio u posljednji trenutak, postao je tako prvi vozač nove F1-momčadi.

- Veliko nam je zadovoljstvo izraziti dobrodošlčicu Bruni u naš tim. Radi se o jednom od najperspektivnijih vozača nove generacije. Čast nam je također što baš mi u svijet Formule 1 vraćamo prezime Senna – rekao je izvršni direktor Camposa Enrique Rodriguez de Castro.

-  Oduševljen sam. Ispunio sam san - izjavio je Bruno nakon realizacije dogovora.

Zasad nije poznato na koje je razdoblje potpisao. Spominje se tek da će voziti u idućoj sezoni.

Nagađa se da bi drugi vozač Camposa u sljedećoj sezoni mogao biti Nelsinho Piquet, čime bi Španjolci imali par legendarnih prezimena u svom boksu.

- Bilo bi to dobro za njih, bilo bi dobro i za Formulu 1. Drago mi je da je Bruno potpisao ugovor - izjavio je voditelj natjecanja Formule 1, Bernie Ecclestone.

Osim nesretno preminulog ujaka na stazi u Imoli 1994. godine, mladi je Brazilac godinu dana kasnije izgubio i oca Flavija Lallija, koji je poginuo u motociklističkoj nesreći.

Brunina majka Ayrtonova je sestra, Viviane Senna da Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije