Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA SMISLA'

Boysi dosad nezabilježenim potezom izazvali hrpu reakcija: Više neće pjevati uvredljivu pjesmu

Zagreb: Navijači na tribinama tijekom utakmice HNK Dinamo - HNK Rijeka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
22.05.2024.
u 12:30

Inače, iz Dinama su i ovoga puta sve one koji neće biti među točno 412 sretnika koji su došli do ulaznice za "kavez" na Rujevici, pozvali na javno gledanje utakmice u Zagrebu

Rijeka i Dinamo večeras od 18 sati igraju uzvratni dvoboj finala Kupa. Nakon 0:0 na Maksimiru za vjerovati je da nas očekuje nogometna poslastica na rasprodanoj Rujevici. Podsjetimo, u finalu Kupa vrijedi pravilo gola u gostima, tako da plavima zapravo odgovara i bilo kakav remi s golovima.

Uoči utakmice Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, povukli su neviđen potez, nezabilježen do sada u hrvatskim navijačkim krugovima. Naime, odlukom vodstva BBB-a, više neće pjevati uvredljivu pjesmu za Riječane koja započinje stihom "šugava Rijeko".

"Odlukom vodstva grupe, BBB vise neće pjevati Šugava Rijeko, smrdljivi grade... U prošlosti je napravljena greška, Rijeka je dala ogroman broj hrvatskih branitelja i pjevanje te pjesme nema smisla", poručili su BBB preko stranice Zona Dinamo.

Inače, iz Dinama su i ovoga puta sve one koji neće biti među točno 412 sretnika koji su došli do ulaznice za "kavez" na Rujevici, pozvali na javno gledanje utakmice u Zagrebu. Kod maksimirskog stadiona program počinje u 17 sati, a sve one koji se odluče doći čeka bogata gastronomska i zabavna ponuda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
19:51 22.05.2024.

Zato je Split proglašen gradon orjune i 4. Gardijska unucima orjunaša.

Avatar Castro
Castro
13:08 22.05.2024.

SVAKA CAST, CESTITAM !! Konacno da netko povuce prvi potez u normalizaciji odnosa nasih navijaca. Nadam se da ce i drugi to prihvatiti. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije