Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedamnaestogodišnji

Mladi atletičar preminuo tijekom treninga

Atletika
Reuters
10.04.2010.
u 12:30

U četvrtak je poslijepodne od posljedica srčanog udara na treningu u Sevilli preminuo 17-godišnji mjesni atletičar, izvješćuju španjolske agencije.

Ne navodi se identitet nesretnog mladića niti disciplina kojom se bavio.

Usred treninga srušio se na atletskoj stazi sportskog kompleksa La Cartuja u Sevilli. Trenutačno mu je na licu mjesta pomoći pokušao dežurni liječnik, a životne mu je funkcije pokušao povratiti defibriliatorom.

Istog je trenutka također pozvana hitna pomoć, čiji su djelatnici došli ubrzo na stadion u dvjema kolima. Nesretnog su Andalužanina pokušavali oživjeti čitavih sat vremena uz stazu. Kako nisu uspjeli, nije im preostalo ništa drugo doli proglasiti njegovu smrt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije